360° VP:: 2-izb.byt, NOVOSTAVBA, TERASA, BA IV. Dlhé Diely, Kresánkova

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
65 m2

Bratislava
Karlova Ves
Kresánkova
pred 261 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 240 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj 1-izbový priestranný byt s TERASOU (S MOŽNOSŤOU PREROBENIA NA 2-IZBOVÝ BYT) o celkovej rozlohe 65,15 m2 z toho 10,15 m2 TERASA v lokalite Bratislava IV. Dlhé Diely, Kresánkova ulica. Byt sa nachádza na 1. poschodí 5-poschodového tehlového bytového domu s dvomi výťahmi skolaudovaného v roku 2009. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, komory, priestrannej kúpeľne s WC, veľkej izby s kuchynskou časťou a priestrannej TERASY. Dobrá dispozícia a presvetlenie bytu ponúka možnosť prerobenia na 2-izbový byt so samostatnou spálňou. K bytu je možné dokúpiť aj garážové parkovacie státie na prízemí vo vedľajšom bytovom dome za sumu 12.000,- euro.

STAV BYTU:

Byt bol od kolaudácie minimálne obývaný, na podlahách sa nachádza plávajúca podlaha alebo dlažba, okná sú plastové so žalúziami, vstupné dvere sú bezpečnostné. K dispozícií je komora s regálom s možnosťou využitia aj ako šatník. Vykurovanie je formou radiátorov a teplovodného rozvodu v podlahe na trase k radiátorom, teplo je dodávané zo spoločnej kotolne v rámci bytového domu. Reguláciu kúrenia zabezpečuje termostat ktorý je umiestnený v rámci priestrannej izby. Byt je orientovaný do dvora na severozápad, ponúkame ho na predaj so vstavanou skriňou s posuvnými dverami v rámci izby, s kuchynskou linkou so zabudovanou sklokeramickou varnou doskou, elektrickou rúrou a digestorom. V rámci kuchynskej linky bola zrealizovaná predpríprava na osadenie umývačky riadu. V kúpeľni nájdete priestor pre práčku pod umývadlom, k dispozícií je pohodlná vaňa, WC a bidet. Pre lepšiu orientáciu kupujúceho sú v ponuke k nahliadnutiu aj grafické návrhy a pôdorys po zmene dispozície. Výhodou sú nízke prevádzkové náklady na byt ktoré činia 75,- euro / 1 mesiac pri obývaní 1 osobou.

LOKALITA:

Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie, dostatok zelene, nákupné centrá, zdravotnícke zariadenia, školy, škôlky a dobrú dostupnosť do centra mesta ale aj na diaľničný obchvat.

/ 2 – IZBOVÝ BYT / TEHLA / NOVOSTAVBA / TERASA / GARÁŽOVÉ STÁTIE / BRATISLAVA IV. DLHÉ DIELY / KRESÁNKOVA ULICA /

Virtuálna prehliadka na http://www.axisreal.sk/360-vp-2-izb-byt-novostavba-terasa-ba-iv-dlhe-diely-kresankova-476280

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 360° VP:: 2-izb.byt, NOVOSTAVBA, TERASA, BA IV. Dlhé Diely, Kresánkova

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.