Moderný 2i byt, NOVOSTAVBA, LOGGIA, PARKING, Karloveské rameno

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
83 m2

Poschodie:  
2. / 8

Bratislava
Karlova Ves
pred 125 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 125 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom pekný, slnečný,priestranný ( veľkometrážny), kompletne zariadený 2-izbový byt v novostavbe, s loggiou, garážovým parkovacím miestom a pivničnou kobkou tichej oblasti hneď pri Karloveskom ramene na ulici Karloveské rameno vo vyhľadávanej mestskej časti Karlová Ves.

Podlahová plocha bytu predstavuje 79 m2 + loggia 4 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 2.poschodí v 8 - poschodovej bytovej jednotke s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Možnosť prenájmu garážového parkovacieho miesta za poplatok 80 euro/mesiac.

Byt sa prenajíma kompletne moderne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou a šatníkovou skriňou na chodbe a v spálni. V kúpeľni je vaňa, sprchový kút, umývadlo, zrkadlo, kúpeľňový nábytok a práčka. Obývacia izba je vybavená sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, stolíkom pod televízor a TV. V spálni je pripravená manželská posteľ.

Dispozícia: vstupná chodba s odkladacím priestorom (skriňa rolldoor), obývacia izba s kuchyňou s prístupom na loggiu, spálňa, kumbál / šatník, kúpeľňa s vaňou aj sprchovacím kútom, samostatná toaleta.

Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite v mestskej časti Karlová Ves s úplnou občianskou vybavenosťou. Neďaleko bytovej jednotky sa nachádzajú: potraviny, školy, škôlky, reštaurácia, obchody a služby rôzneho zamerania. V blízkosti taktiež zástavky MHD – autobusy, električky.

Veľmi pekné a príjemné bývanie príďte sa pozrieť.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 630 € + energie 190 €.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.