MODERNÝ 2i byt, NOVOSTAVBA, CUBICON, ulica Rudolfa Môcka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
52 m2

Poschodie:  
4. / 6

Bratislava
Karlova Ves
pred 95 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 95 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom veľmi pekný, slnečný 2-izbový byt, nadštandardne dizajnovo zariadený, s externými žalúziami a podlahovým kúrením v novostavbe CUBICON na ulici Rudolfa Môcka vo vyhľadávanej mestskej časti Karlová Ves.

Podlahová plocha bytu predstavuje 52 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 4 poschodí v 6 - poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra.

Možnosť bezplatného parkovania v areáli.

V byte sa nachádzajú 2 samostatné nepriechodné izby, plus samostatná kuchyňa (chladnička, mraznička, elektrická rúra, varná doska, umývačka riadu). Obývačka je zariadená luxusným nábytkom vrátane koženého gauča, jedálenského stolu pre 4 osoby a televízora Samsung. V spálni sa nachádza masívna posteľ o rozmere 180x200cm, nočné stolíky a vstavaná skriňa. Kúpeľňa je vybavená umývadlom, osvetleným zrkadlom, vaňou a práčkou so sušičkou. WC je samostatné. Byt je vybavený externými žalúziami a podlahovým kúrením, ktoré je samostatne elektronicky ovládané z každej izby.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, samostatná kuchyňa, 2 x nepriechodná izba ( spálňa a obývačka), kúpeľňa a toaleta.

V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť výhľadom na blízkosť už spomínaného obchodného domu CUBICON, kde okrem BILLA sa nachádza ešte 33 obchodov a 11 ponúk služieb a 15 reštaurácii. Neďaleko sa nachádza Bratislavská ZOO, poliklinika Mlynská dolina ale aj lesopark Staré Grunty. V dosahu je MHD.

Veľmi krásne a tiché bývanie treba vidieť, rád Vám bytik ukážem.

Byt je voľný od 01.09.2022 a je vhodný max. pre 2 osoby.

Mesačný prenájom predstavuje 640 € + 110 euro energie.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
nie
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.