Na predaj 3 izbový byt s garážou, Bratislava, Karlova Ves, Púpavová ul

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72 m2

Bratislava
Karlova Ves
Púpavová
pred 203 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 187 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj 3 izbový byt 64,41 m2 + loggia o veľkosti 7,32 m2, celkovo 71,73 m2 s komorou v kuchyni a možnosťou dokúpiť samostatnú garáž o veľkosti 19,64 m2 pod bytovým domom, Bratislava, Karlova Ves, Púpavova ulica.

Byt je po kompletnej rekonštrukcii (okrem interiérových dverí) nachádza na 10. poschodí z 12 s výťahom, bytový dom je zateplený, menená izolácia strechy, menené spoločné stúpačky, nové výťahy.

Pozostáva: z dlhšej vstupnej chodby s možnosťou dobudovania vstavanej skrine, kúpelne so sprchovým kútom, samostatného WC, priechodnej obývacej izby, samostatnej kuchyne s komorou a dvch samostatné izby. Na priestrannú loggiu je prístup z kuchyne a obývačky. Orientovaný je na východ s výhľadom na Líščie údolie.

V byte bola menená elektroinštalácia, stierky, plastové okná s vnútornými žalúziami, plávajúce podlahy v izbách a kuchyni, keramická dlažba v časti chodby a kúpelni, bezpečnostné vchodové dvere.

Vybavenosť v okolí: obchodný dom CENTRUM, zástavky MHD s dobrou dostupnosťou do centra mesta, školy, škôlky, potraviny, detské ihrisko pri dome, cyklotrasy, Park SNP v Líščom údolí.

Cena 179.000,- EUR je uvedená vrátane provízie a kompletného právneho a poradenského servisu. Zabezpečujeme aj kompletný servis pri vybavovaní financovania kúpy nehnuteľnosti.

Možnosť dokúpenia samostatnej garáže v cene 35.000,- EUR o veľkosti 19,64 m2 pod bytovým domom. Cena garáže nie je zahrnutá v cene bytu.

Nachádza sa v blízkosti ulíc: Pustá, Karloveská, Borská, Kuklovská, Šaštínska, Sekulská, Levárska, Brodská, Silvánska, Pernecká, Námestie Sv. Františka, Lackova

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Na predaj 3 izbový byt s garážou, Bratislava, Karlova Ves, Púpavová ul

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.