Prdaj 3i bytu na Kempelenovej ulici

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
75 m2

Poschodie:  
2. / 4

Bratislava
Karlova Ves
Kempelenova
pred 471 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 468 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predáme 3i bztu v Karlovej Vssi na Kempelenovej ulici. Byt je v osobnom vlastníctve, nachádza sa na 2. nadzemnom podlaží (1.poschodie, nie prízemie, pod bytom je ešte byt) v zateplenom štvorposchodovom dome s výťahom. Je orientovaný na dve svetové strany V/Z, všetky okná sú orientované do dvoch parkov. Veľmi pokojná tichá lokalita.

Rozloha bytu je 75,5 m2, vrátane loggie. V byte sú tri izby, (jedna izba je momentálne priechodná, spojená dvojkrídlovými dverami, možná úprava na tri samostatné izby) veľká hala, zasklená loggia, kuchyňa, veľká špajza, kúpeľňa, samostatné WC a komora na poschodí. K bytu prislúcha pivnica o rozlohe 6 m2. Celková výmera bytu s príslušenstvom je 81 m2.

Bzt bol v minulých rokoch čiastočne prerobený - vymenené plastové okná, repasované dvere, prestavaná kúpeľňa s vaňou a vymenené WC, vnútorné žalúzie a sieťky proti hmyzu, laminátové podlahy, vystierkované steny, vymenená kuchynská linka. Na radiátoroch sú merače tepla. V tomto roku boli menené vnútorné domové rozvody. V byte je zavedená káblová UPC televízia a UPC internet, prípojka na telefón.

Byt má veľmi dobrú polohou: vzdialenosť k zástavke električiek - 100 m, (8 zástaviek do centra mesta), Tesco expres - 50m, neďaleko sú potraviny Billa, Lidl a Terno. V okolí sú školy a škôlky, poliklinika. Bezproblémové parkovanie. Krásna zabývaná zelená lokalita neďaleko Líščieho údolia.

Mesačné zálohové platby pre dve osoby sú 190 €, elektrina a plyn 25€.

Predaj je možný aj na HÚ, k dispozícii ihneď.

Cena : 128 000,- EUR + prov. RK

Tel : 0903 466 147, 0905 643 966

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Prdaj 3i bytu na Kempelenovej ulici

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.