Útulný 3 izbový zariadený byt v srdci Karlovej Vsi na Jurigovom námestí

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
49 m2

Bratislava
Karlova Ves
Jurigovo nám.
pred 85 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 83 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj veľmi príjemný zariadený 3 izbový byt vo výbornej lokalite v centre Karlovej Vsi na Jurigovom námestí. Byt je v OV, nachádza sa na zvýšenom prízemí s výhľadom na stomy a do tichého parku kde sa nachádza workoutové cvičisko. Výmera bytu je 48,61 m2. Byt disponuje chodbou, kúpeľňou, oddeleným Wc, obývacou izbou, dvomi spálňami a kuchyňou,. V byte nie je balkón a prináleží k nemu pivničká kobka v suteréne domu. Byt prešiel rekonštrukciou: plastové okná, plávajúce podlahy, dlažby, nové radiátory, kuchynská linka, zrekonštruovaná kúpeľňa a Wc, bezpečnostné dvere. Byt sa predáva kompletne zariadený. Orientácia bytu je na SZ, pričom je vďaka zeleni v byte príjemná klíma aj v lete.

Bytový dom prešiel rekonštrukciou, je zateplený s novými vstupmi do vchodu, nové schránky a nové stúpačky. Pri dome je novovybudovane kontajnerove stojisko.

Reálne mesačné náklady správcovi na 3 osoby sú vo výške cca 124 € + elektrina a internet. V dome sú zavedené optické káble.

Byt je možné financovať aj prostredníctvom Hú a je kúpou voľný.

Skvelá lokalita, ktorá v sebe spája pokojné prostredie a zároveň všetky výhody hlavného mesta, vrátane výbornej dostupnosti do centra a vďaka blízkemu dopravnému uzlu aj do ostatných mestských častí, zastávka električky je pešou chôdzou 2-3 minúty, električkou do centra mesta cca 10 minút.

Bytový dom je priamo na priestrannom námestím s množstvom príležitostí voľnočasového vyžitia v okolí, kúsok od domu škôlka, škola, gymnázium L. Sáru, novo vytvorené športoviská a detské ihriská. Ideálne okolie len podčiarkuje žiadanú lokalitu, pričom zároveň poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, obchody, lekáreň, drogéria, poliklina Karlová Ves, pošta, Billa, Lidl. Očakávaná modernizácia námestia ešte zvýši celkový dojem z bývania https://www.finsider.sk/rychle-spravy/jurigovo-namestie/.

V blízkosti sú zastávky MHD. Milovníkov behu, cyklistiky aj prechádzok poteší aj blízky chodník popri Dunaji, ktorý vedie až do centra mesta.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1

Na mape: Útulný 3 izbový zariadený byt v srdci Karlovej Vsi na Jurigovom námestí

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.