Areté real-Bývajte v krásnom prostredí na Kolibe v 3 izbovom byte

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
77 m2

Bratislava
Koliba
Jeséniova
pred 106 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 100 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Areté real-Exkluzívne Vám ponúkame na predaj veľmi pekný, prerobený 3 izbový tehlový byt vo vyhľadávanej a lukratívnej lokalite  na bratislavskej  Kolibe. Ak túžite bývať v Bratislave v krásnom prostredí medzi rodinnými domami s množstvom zelene, toto je tá pravá ponuka pre Vás.

Bytový dom s peknou fasádou prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2016-vchodové dvere, elektrický vrátnik, zateplenie obvodového plášťa, hydroizolácia a zateplenie strešného plášťa, výmena okien v spoločných častiach domu, zateplenie stropov nad prízemím, nové podlahové vrstvy balkónov, zábradlia z nerezovej ocele. Tento bytový dom  bol postavený pre slovenskú TV a bývali v ňom herci ,režiséri a pod.

Byt sa nachádza na vyvýšenom   prízemí bytového domu. Pod bytom sú pivnice, pivničné priestory a vlastná kotolňa s novými kotlami.

Bezproblémové parkovanie pred samotným byt.domom aj vo dvore. Po dohode so susedmi je možnosť užívať záhradku pod oknami  bytu. Voda je dovedená aj na dvore.

Byt  je po kompletnej  rekonštrukcii-nové rozvody vody, elektrika (revízna správa k dispozícii),plastové okná, veľmi pekné, kvalitné a vkusné parkety, moderné interiérové dvere a zárubne. Príjemná a útulná kúpeľňa s vaňou Vás očarí štýlovým obkladom a dlažbou v ktorej si určite oddýchnete po ťažkom a namáhanom dni. Wc je samostatné aj s umývadlom. Veľkou výhodou sú samostatné nepriechodné izby čo umožňuje súkromie členom rodiny. V priestrannej chodbe si  miesto nájde vstavaná skriňa. Veľkorysá obývacia izba poskytne  členom rodiny oddych, relax  a komfort. Bonusom  pre vás máme 2 lodžie-1 je z kuchyni o výmere 1,7m2 a 2 z obývacej izby o výmere6,2 m2.V celom byte sú moderné svietidlá.

Samostatná kuchyňa je bez kuchynskej linky s predprípravou na prívod vody ,odpadu, príprava na zapojenie sporáku, umývačku riadu, a veľa zásuviek.(Foto v galérii predbežného návrhu kuchyne)

Byt je v OV. Výmera bytu je  66,3m2 +pivnica 2,9m2+ 2 lodžia  spolu o výmere 7,90m2 .K bytu prislúcha podiel na zastavanom aj priľahlom pozemku. Pre vaše detičky je vo dvore  detské ihrisko, preliezka, domček, ktoré užívajú iba obyvatelia domu.

Dispozícia bytu:

- vstupná chodba

- vľavo samostatné wc

- samostatná kúpeľňa

- oproti kuchyňa 

- vpravo sú 3 samostatné ,nepriechodné izby

- pivnica v pivničných priestoroch

Tento byt spĺňa všetky predpoklady pokojného , bezproblémového a ničím nerušeného  bývania. Okolo domu nechodia priamo  autobusy ani trolejbusy. Najbližšia zastávka je cca 5-minút peši. Priamym spojom sa dostanete pohodlne do centra mesta. V blízkosti sa nachádza rozsiahla občianka  vybavenosť ako pekáreň v ktorej to rozvoniava, autoservis, Tesco, MŠ, ZŠ a iné. Okolie je plné zelene, stromov, kvetiniek ,bývanie rod typu medzi rodinnými domami. Čerstvý a zdravý vzduch vás priamo omámi keď vystúpite z auta. 

 Byt je vhodný pre rodinku s deťmi, pár, ale aj ako investícia na prenájom. 

Byt je bez ťarchy, čistý LV.  Je voľný, po kúpe ihneď odovzdáme -zabezpečíme prepis všetkých energií a odovzdáme Vám kľúče.

Nehnuteľnosť odporúčame:

Tehlová a kvalitná stavba.

Byt po kompletnej rekonštrukcii-v byte ešte nikto nebýval po rekonštrukcii.

Bytový dom po rekonštrukcii.

Zdravé bývanie v krásnom prostredí .

Veľa zelene.

Čerstvý vzduch bez výfukov a smogu.

Detské ihrisko vo dvore za domom.

Výborná dostupnosť do centra mesta-cca 5 minút.

Športové  využitie na Kolibe, prechádzky ,turistika.

Peško 20 minút do mesta ,autom 5 minút.

Občianska vybavenosť-MŠ,ZŠ, pekáreň, Tesco expres, zastávka MHD.

Kúpou ihneď voľný.

Nech sa páči zavolajte mi ,rada vám odpoviem na Vaše otázky a dohodnem obhliadku bytu. Presvedčte  sa sami na vlastné oči. Radšej raz vidieť ako stokrát počuť. Kontaktovať ma môžete 7 dní v týždni na tel.čísle 0903 467 665 Čechová

Spoločnosť Areté real, s.r.o. nezodpovedá za správnosť, úplnosť  a presnosť informácií uvedených v tomto inzeráte, ktoré majú iba informatívny charakter !

Naša realitná kancelária Areté real, s. r. o. Vám ponúka v rámci ceny nehnuteľnosti:

-zmluvy autorizované advokátom

-zabezpečenie vyhotovenia kúpno predajných zmlúv, návrhu na vklad do katastra 

-úhradu poplatku za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra

-úhrady poplatku za overenie podpisov na kúpnych zmluvách

-úhradu správnych poplatkov za výpis z listu vlastníctva

Ponúkame Vám ďalej BEZPLATNÉ HYPOTEKÁRNE PORADENSTVO, kde Vám náš hypotekárny špecialista zariadi výber najvýhodnejšieho modelu financovania pre Vašu nehnuteľnosť, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti o úver a navyše máte v tomto prípade vypracovanie znaleckého posudku ZDARMA !

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Areté real-Bývajte v krásnom prostredí na Kolibe v 3 izbovom byte

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.