Prenájom 3-izb.bytu s terasou a záhradou vo viladome na začiatku Koliby, SKOLAUDOVANÉ

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
105,70 m2

Poschodie:  
prízemie / 2

Bratislava
Koliba
pred 280 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 278 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom 3-izbový byt 3F11 o výmere 105,7 m2 s priestrannou 54,1 m2 záhradou a 20,3 m2 terasou v novom rezidenčnom komplexe na tichej slepej ulici s názvom NA VARTE KOLIBA RESIDENCE. Ponúkaný byt sa nachádza na prízemí viladomu. Projekt predstavuje privátnejšie bývanie zložené zo 6 viladomov a v každom sú len 3 byty v prevedení nadštandard s priestrannými záhradami alebo terasami. Rezidencia ponúka pohodlné bývanie každému, kto chce mať prírodu na dosah ako napr. neďaleký Kamzík, ale zároveň bratislavské Staré Mesto dostupné do 5 minút autom.

Popis projektu:

Projekt NA VARTE KOLIBA RESIDENCE je situovaný vo vyhľadávanej lokalite na začiatku Koliby, ulica Na Varte, ktorá je slepou uličkou čo zvyšuje bezpečnosť a súkromie danej lokality. Projekt ponúka šesť viladomov, pričom v každom viladome sú tri byty. Dispozície bytov sú riešené moderne a s ohľadom na využitie priestoru. V ponuke sú 2 – 4 izbové bytové jednotky s terasou alebo záhradou. Výmera bytov je od 68,2 m2 do 132,4 m2. Cena ponúkaných bytových jednotiek sa pohybuje od 222 464 € do 445 851 €. Ku každému bytu prislúcha aj pivničná kobka, ktorá je hneď vedľa parkovacieho miesta. Predpokladaný termín odovzdávania bytov august 2018. K bytom je možnosť odkúpiť parkovacieho miesta v podzemnej garáži.

Cena prenájmu 3-izbového bytu v štandarde je 1.000 €/mesiac vrátane energií.

Prevedenie:

Bytové domy majú železobetónovú konštrukciu v kombinácii s tehlovým murivom a budú zateplené kontaktným zatepľovacím systémom. V každom bytovom dome je výťah. V každom byte je farebný domáci videotelefón s možnosťou komunikácie so vstupnou jednotkou umiestnenou pred vchodom na schodisko. Byt sa prenajíma v kvalitnom štandarde. Vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné v oceľovej zárubni. V byte sú interiérové dvere, drevené parkety a hliníkové okná s izolačným troj-sklom (ALURON AS75-T3, Uw=1,0). V kuchyni je kuchynská linka. V kúpeľni a WC je dlažba a obklad a závesné WC, príprava na pripojenie práčky. V bytoch budú kompletne zrealizované klimatizačné rozvody(jednotky nie), televízny signál v digitálnej kvalite, vysokorýchlostný internet, IP telefón. Meranie spotreby tepla je samostatné pre každý byt. Príprava TÚV je centrálne v kotolni – plynovým kotlom. Každá predzáhradka má vývody vody na polievanie. Na balkónoch a terasách je tropické drevo a oceľové priehľadné zábradlie.

Kompletnú ponuku bytov nájdete na: http://www.flatbook.sk/byty/bratislava-nove-mesto/bytovy-dom/1247/na-varte-koliba-residence-skolaudovane

Popis lokality

Projekt NA VARTE KOLIBA RESIDENCE zabezpečuje pokojné komornejšie bývanie v tichom prostredí len na skok od obľúbenej relaxačnej a športovej zóny. Nenáročné turistické chodníčky, cyklotrasy, svah na zimné športy, ako aj reštaurácie, základná a materská škola sú v pešej vzdialenosti od bytového domu. Výborná dostupnosť do centra mesta s ostatnou občianskou vybavenosťou je zabezpečená autom, alebo linkami MHD do 5 minút_

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Iné
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.