3 - izbový byt Opavská ulica, Bratislava - Kramáre

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
119 m2

Bratislava
Kramáre
Opavská (časť Kramáre)
pred 232 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 223 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný 3 izbový byt s možnosťou prerobenia na 4 izbový byt na Opavskej ulici, Bratislava - Kramáre. Výborná dispozícia a juhozápadná orientácia bytu ponúka veľmi pekné výhľady na Horský park.

Vybavenie bytu:

Byt s celkovou výmerou 119 m2, z toho byt je 105 m2 a balkóny 14 m2, sa nachádza na 6. poschodí zo 7. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby, jedálne spojenej s kuchyňou, dvoch samostatných izieb, šatníka, kúpeľne s vaňou, samostatného WC a dvoch balkónov, na ktoré je prístup z jedálne, z obývačky a zo spálne. Byt sa predáva čiastočne zariadený. Nájdete tu bezpečnostné vchodové dvere, plastové okná s izolačným dvojsklom, sanitu, keramický obklad a dlažbu, laminátovú podlahu v izbách, kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi, jedálenský stôl so stoličkami, sedačku, skrine, komody. K bytu prislúcha pivničná kobka. K bytu je možné odkúpiť jedno parkovacie miesto v spoločnej garáži. Cena parkovacieho miesta je 15.000 eur. Parkovanie je veľmi dobré priamo aj pred bytovým domom.

Popis lokality

Bytový dom sa nachádza v Bratislave III, mestskej časti Nové Mesto, katastrálne územie Vinohrady, časť Kramáre. Táto lokalita je vzdialená len 3 km od centra mesta. Výhodou je dobrá dopravná dostupnosť individuálnou, ako aj mestskou hromadnou dopravou (autobusy, trolejbusy), vzdialenosť od zastávky je cca 200 m. Situovanie prináša výbornú občiansku vybavenosť (obchody, prevádzky služieb, pošta, banka, kultúrne stredisko, školy, škôlky, fakultná nemocnica), ako aj blízkosť lesoparku - Koliby a Horského parku_

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Garáž
Šatník:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: 3 - izbový byt Opavská ulica, Bratislava - Kramáre

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.