360° VP:: NADŠTANDARDNÝ 2-izb. byt, BALKÓN, BA III, Pod krásnou hôrkou

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
66 m2

Poschodie:  
2. / 8

Bratislava
Kramáre
Pod Krásnou hôrkou
pred 257 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 256 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom moderný nadštandardný 2-izbový BYT s BALKÓNOM a vyhradeným krytým PARKOVACÍM MIESTOM v novostavbe POD KRÁSNOU HÔRKOU v lokalite Bratislava III. Tento nádherný moderný a nadštandardný byt má celkovú podlahovú plochu 66 m2 (byt 54 m2, balkón 7 m2, pivnica 5 m2) a nachádza sa na 2. poschodí v 8-poschodovom dome s výťahom. Výborne orientovaný na juhovýchod s prekrásnym výhľadom. Byt pozostáva z chodby, priestrannej obývacej izby s kuchyňou a jedálenskou časťou, 1 samostatnej nepriechodnej izby (spálne), kúpeľne s toaletou, veľkým balkónom (S NÁDHERNÝM VÝHĽADOM), veľkorysým a dobre riešeným úložným priestorom vhodným aj na bicykle a iné vybavenie (murovanou a uzamykateľnou komorou) hneď na chodbe oproti bytu a vyhradeného krytého garážového státia na druhom nadzemnom podlaží domu (komfortne hneď oproti výťahom).

Byt je vhodný pre jednu osobu alebo bezdetný pár bez domácich miláčikov.

STAV BYTU:

Byt je kompletne NADŠTANDARDNE ZARIADENÝ a moderne vybavený. Je úplne novučičký a ešte nikto v ňom nebýval. V byte sú všetky spotrebiče kvalitných značiek, TV, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, sklokeramická varná doska, elektrická rúra, mikrovlnka, práčka.

PLATBY:

Cena je 500 EUR + 150 EUR vrátane energií, internetu, TV + 50 EUR vyhradeného monitorovaného krytého GARÁŽOVÉHO státia na druhom nadzemnom podlaží domu (nie je podmienkou si ho prenajať). Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý nájomný mesiac, spolu 650,- EUR, kaucia vo výške jednomesačného nájomného (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške jednomesačného nájmu bez energií vo výške 500 EUR.

LOKALITA:

Byt sa nachádza v novostavbe VO VYHĽADÁVANEJ TICHEJ lokalite Bratislava Kramáre, BLÍZKO CENTRA A PRÍRODY (Kamzík, Železná studnička, Horský park) s výbornou dostupnosťou do centra mesta aj na všetky smery okolo Bratislavy vrátane Rakúska a Českej republiky. Okolie poskytuje KOMPLETNÚ OBČIANSKU VYBAVENOSŤ ako napr. potraviny, pošta, banka, reštaurácie, nákupné centrum a veľkou výhodou je perfektná dostupnosť MHD - cca 10-15min. do mesta a autom na všetky smery. Hneď za domom sa nachádza lesopark, kde sa dajú robiť rôzne ŠPORTOVÉ AKTIVITY, možnosť aktívneho behu, cykloturistiky a oddychu v nádhernej prírode.

/ 2-IZBOVÝ BYT / NOVOSTAVBA / BRATISLAVA III. NOVÉ MESTO / POD KRÁSNOU HÔRKOU / BALKÓN / ZARIADENÝ / GARÁŽOVÉ STÁTIE /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Virtuálna prehliadka na http://www.axisreal.sk/360-vp-nadstandardny-2-izb-byt-balkon-ba-iii-pod-krasnou-horkou-481194

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 360° VP:: NADŠTANDARDNÝ 2-izb. byt, BALKÓN, BA III, Pod krásnou hôrkou

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.