Nadštandardný 3-izb. byt na Magurskej ul. na Kramároch

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
97 m2

Poschodie:  
2. / 3

Bratislava
Kramáre
Magurská
pred 72 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 48 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Nadštandardný 3-izb. byt na Magurskej ul. na Kramároch. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 97,41m2 + 9m2 loggia + 6m2 balkón, umiestnený na 2. poschodí v 3-poschodovom bytovom dome so šiestimi bytovými jednotkami. Bytový dom je postavený zo 45 cm tehly, do užívania bol daný v roku 2001, má zrenovovanú fasádu aj spoločné priestory a novú vstupnú bezpečnostnú bránu na čip. Byt je orientovaný na západ a na sever, čo zaručuje jeho príjemné presvetlenie, ale zároveň vám nepraží slnko do bytu celý deň.

Byt je dobre dispozične riešený, v byte sa nachádza priestranná vstupná hala s technickou miestnosťou, s možnosťou využitia úložného priestoru, samostatné WC, samostatná kúpeľňa s oknom, veľkou rohovou vaňou a keramickým umývadlom, priestranná obývacia izba so vstupom na loggiu, ktorá prepája obývačku so spálňou a detskou izbou. Loggiu (9m2) je možné využiť na príjemné posedenie, keďže na ňu nie je výhľad z ulice a vďaka okolitej zeleni ani od susedov. V byte je taktiež veľká kuchyňa so zabudovanou kuchynskou linkou a s barovým pultom so stoličkami z dubového dreva, vstavanými spotrebičmi a s výstupom na balkón (6m2), elegantne prepojená s obývacou izbou, spálňa orientovaná do lesa so vstupom na loggiu, detská izba orientovaná do lesa, ktorá je využiteľná aj ako hosťovská izba alebo pracovňa, so vstupom na loggiu.

Byt má nainštalovaný vlastný plynový kotol, v celom byte sú tepelné radiátory, čo vám zaručuje možnosť kúriť podľa vašich vlastných potrieb kedykoľvek počas celého roka. V byte je plávajúca laminátová podlaha, s výnimkou kúpeľne, toalety a technickej miestnosti, kde je dlažba. Plastové okná sú vybavené žalúziami, v celom byte sú dubové dvere so zárubňami, ktoré poskytujú dobré odhlučnenie. Byt je vybavený bezpečnostnými vstupnými dverami a dostatkom úložného priestoru. Náklady na bývanie pre 3 osoby vychádzajú na cca 200 €/mesačne. K bytu je možné dokúpiť samostatnú priestrannú garáž (21m2) priamo v bytovom dome s množstvom úložného priestoru za 30.000 EUR.

Mestská časť Nové mesto - Kramáre je exkluzívna lokalita, vyhľadávaná najmä vďaka možnosti sa pešo priamo z domu vydať na výlet po Malokarpatských vrchoch, na Kamzíku ste priemerným tempom do cca 30 minút. Zároveň je však výborná dostupnosť na obchvat aj do centra mesta – na Hodžovom námestí ste MHD za 6 minút. Zastávka MHD sa nachádza v dostupnosti cca 5 minút od domu. V dosahu pešej dostupnosti cca 5 minút od domu sa nachádzajú potraviny Tesco Express a dve lekárne. V pešej dostupnosti cca 8 minút sa nachádzajú potraviny Terno, pošta, bankomat, drogéria, reštaurácie, kaviarne, pizzeria, cukráreň. V pešej dostupnosti sa nachádza Nemocnica s poliklinikou Kramáre a Národný onkologický ústav.

Cena: 360.000 EUR

K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 3.000,-eur, ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Nadštandardný 3-izb. byt na Magurskej ul. na Kramároch

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.