Pekný 2i byt, novostavba, parking, výhľad, Pod Krásnou Hôrkou, Kramáre

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
60 m2

Poschodie:  
5. / 7

Bratislava
Kramáre
Pod Krásnou hôrkou
pred 164 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 164 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom veľmi pekný, slnečný, čiastočne zariadený 2-izbový byt s balkónom orientovaný na JV, s priestrannou murovanou pivničnou kobkou na poschodí a garážovým parkovacím miestom v novostavbe v tichej prekrásnej lokalite s výhľadom na Horský park a Rakúsko na ulici Krásna Hôrka na Kramároch v mestskej časti Bratislava – Nové Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 60 m2 vrátane balkóna a pivničnej kobky na chodbe oproti bytu. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 5. poschodí v 7-poschodovej novostavbe s výťahom. Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2019. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta.

K bytu prislúcha garážové parkovacie miesto v suteréne bytového domu - vstup suchou nohou.

Byt sa prenajíma čiastočne zariadený vo vyššom štandarde s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu a šatníkovou skriňou na mieru na chodbe. V kúpeľni sa nachádza vaňa, zrkadlo, umývadlo a toaleta.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou s prístupom na balkón, 1 krát nepriechodná spálňa s prístupom na balkón, kúpeľňa s toaletou.

Lokalita:

Bytový dom sa nachádza v kľudnej časti Kramáre v mestskej časti Bratislava - Nové Mesto. Atraktívna lokalita na Kramároch má vynikajúcu občiansku vybavenosť, rýchlu dostupnosť do centra mesta, no zároveň pokojnú atmosféru s dôrazom na súkromie. Pod Krásnou Hôrkou je jedinečný projekt s úžasným výhľadom na mesto. V blízkosti bytovej jednotky sa nachádzajú potraviny Tesco, školy, škôlky, nemocnica s poliklinikou Kramáre, lekáreň, zástavky MHD.

Veľmi pekné, tiché a príjemné bývanie.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 550 € + 150 € energie vrátane poplatku za TV, internet a parking.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Pekný 2i byt, novostavba, parking, výhľad, Pod Krásnou Hôrkou, Kramáre

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.