Pekný v 3i byt, novostavba, balkón, parking, Klenová ulica, Kramáre

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
100 m2

Poschodie:  
3. / 5

Bratislava
Kramáre
Klenová
pred 233 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 233 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom priestranný, veľmi pekný 3 - izbový byt kompletne zariadený s balkónom a s podzemným parkovacím miestom v novostavbe v tichej prekrásnej lokalite s výhľadom na mesto na Klenovej ulici na Kramároch v mestskej časti Bratislava – Nové Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 100 m2 s balkónom. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 3 poschodí v 5 - poschodovej novostavbe s výťahom. Bytová jednotka bola skolaudovaná v roku 2006. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: s plynovým sporákom a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, práčkou, barovým stolíkom a jedálenským stolom, šatníkovými skriňami na chodbe a v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, zrkadlo, umývadlo, odkladacia polička. Obývačka je vybavená koženou sedacou súpravou a konferenčným stolíkom. V spálni je pripravená manželská posteľ.

K bytu prislúcha podzemné parkovacie miesto.

Dispozičné riešenie bytu: chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou s prístupom na balkón, 2 krát nepriechodná spálňa, kúpeľňa, toaleta.

Lokalita:

Bytový dom sa nachádza v kľudnej miestnej časti Kramáre. Atraktívna lokalita na Kramároch má vynikajúcu občiansku vybavenosť, rýchlu dostupnosť do centra mesta, no zároveň pokojnú atmosféru s dôrazom na súkromie. V blízkosti bytovej jednotky sa nachádzajú potraviny Tesco, školy, škôlky, piváreň, nemocnica s poliklinikou Kramáre, lekáreň, zástavky MHD.

Veľmi príjemné bývanie.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 800 € + 150 € energie bez poplatku za TV a internet.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Pekný v 3i byt, novostavba, balkón, parking, Klenová ulica, Kramáre

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.