PRENÁJOM dizajnový 2i mezonetový byt, NADŠTANDARD, 60 m2, Jaskový rad

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
55 m2

Poschodie:  
2. / 2

Bratislava
Kramáre
Jaskový rad
pred 86 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 80 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom nadštandardný dizajnový mezonetový 2 izbový byt v slepej ulici v súkromnom dvojpodlažnom projekte na hranici Starého Mesta, ul. Jaskový rad.

Celková výmera bytu je 60 m2, z toho vnútorná plocha bytu je 55,31 m2 + 2 x balkón poskytujúci panoramatický výhľad na mesto a jeho dominanty, 2 NP/2.

POPIS:

1.podlažie:

-vstupná predsieň, hosťovské WC s umývadlom, vstavaná skriňa

-denný priestor pozostáva z kuchynskej linky na mieru do tvaru písmena "L" so vstavanými spotrebičmi: nerezový digestor, indukčná varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, pracovná doska a barový pult.

-obývacia izba z LCD TV s nastaviteľným kĺbom, východ na balkón 1 s možnosťou posedenia, drevené schodisko s osvetlením na poschodie.

2. podlažie:

-priznaná svetlá výška priestoru s drevenými trámami, manželská posteľ s odkladacím priestorom na mieru,

-kúpeľňa s vaňou a WC, východ na balkón 2.

ŠTANDARD:

-veľkorozmerná mramorová dlažba a obklady, drevená podlaha, kvalitné plastové francúzske okná s východom do exteriéru, drevené podsvietené schodisko s nerezovým zábradlím, kvalitná sanita, moderné svietidlá, KL na mieru so vstavanými spotrebičmi, tapety.

Bytový dom s charakterom rodinnéhno domu sa nachádza na konci slepej ulice s priamym kontaktom a výbornou dostupnosťou s centrom mesta.

Svojou polohou poskytuje nájomcovi neopakovateľný panoramatický výhľad na mesto a jeho dominaty: pamätník Slavín, Bratislavský hrad, most Apollo, Dóm Sv. Martina.

Orientácia na svetové strany: J - JZ.

Parkovanie je zabezpečené súkromným vonkajším parkovacím státím v uzavretom areáli s uzatvárateľnou elektrickou bránou pre 1 vozidlo.

Byt je určený pre náročnejšieho klienta ( 1 osoba alebo max. 1 pár , bez zvierat ), ktorý hľadá nadštandardné bývanie s panoramatickým výhľadom a zároveň súkromie v priamom dosahu centra mesta.

Cena mesačného nájmu je 900,- EUR/mesiac + ENERGIE 100,-EUR/mesiac. V prípade záujmu možnosť prenájmu vonkajšieho parkovacieho státia v cene 50,-EUR/mesiac, ihneď voľný.

TOPPONUKA

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
nie
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: PRENÁJOM dizajnový 2i mezonetový byt, NADŠTANDARD, 60 m2, Jaskový rad

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.