REZERVOVANY Ponúkame na predaj 3 izb. byt na Rozvodnej ulici na Kramároch

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
71 m2

Bratislava
Kramáre
Rozvodná
pred 90 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 81 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3-izbový byt na Rozvodnej ulici vo vyhľadávanej lokalite na Kramároch. Predáva sa kompletne zrekonštruovaný - zatiaľ nikým neobývaný - vrátane kuchynskej linky so spotrebičmi, čo navodí príjemný pocit bývania ako prvého majiteľa v novostavbe.

POPIS BYTU:

Byt je situovaný na 11.poschodí v 12. poschodovom zateplenom bytovom dome s dvomi výťahmi. Úžitková plocha bytu je 71 m2 + 5,5m2 loggia. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej haly, 2x samostatnej izby, obývacej izby s loggiou, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. Orientácia bytu je na dve svetové strany. K bytu prislúcha pivnica situovaná na prízemí bytového domu.

REKONŠTRUKCIA ZAHŔŇA:

- nové elektrické rozvody s dátovými zásuvkami v izbách,

- nová vodoinštalácia,

- nové obklady a dlažby, vaňa, WC, vodovodné batérie,

- nové stierky,

- vstupné dvere , interiérové dvere,

- nové stierky, parkety.

PREČO KÚPIŤ NEHNUTEĽNOSŤ OD SPOLOČNOSTI REINS?

Nehnuteľnosti, ktoré ponúkame na predaj sú vlastnené priamo našou spoločnosťou. To znamená, že kupujete nehnuteľnosť s overeným právnym a technickým stavom priamo od spoločnosti s dobrou reputáciou a históriou.

Nehnuteľnosti sú k dispozícii na obhliadky kedykoľvek a nasťahovať sa môžete prakticky okamžite (pokiaľ nie sú v procese rekonštrukcie).

Pri rekonštrukciách nehnuteľností si dávame mimoriadne záležať na kvalite prác a použitých materiálov. Rekonštrukcie navrhuje priamo náš interný tím dizajnérov a architektov. Môžete sa spoľahnúť na účelové riešenia a nadčasový dizajn, ktorý sa vám bude páčiť aj o 10 rokov.

POTREBUJETE NAJPRV PREDAŤ NEHNUTEĽNOSŤ?

Ak pri kúpe nehnuteľnosti potrebujete predať svoju inú nehnuteľnosť, tak ste na správnom mieste. Naša spoločnosť kupuje nehnuteľnosti priamo od ich majiteľov a dáva vám tak slobodu pri zmene bývania. Vymeňte svoju starú nehnuteľnosť za novú!

Prečítajte si všetko o výhodnom predaji nehnuteľností na webstránke REINS alebo priamo zavolajte našim pracovníkom. Radi vám zodpovieme všetky otázky.

REINS

Jednoduchý a komfortný predaj nehnuteľnosti

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: REZERVOVANY Ponúkame na predaj 3 izb. byt na Rozvodnej ulici na Kramároch

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.