Veľký 5 izbový byt v tehlovom dome na Jaskovom rade

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
121 m2

Poschodie:  
2. / 2

Bratislava
Kramáre
Jaskový rad
pred 317 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 303 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 5 izbový byt na ul. Jaskový rad - Nové Mesto v OV. Byt je momentálne rozdelený na dva byty 3 a 2 izbový, každý má samostatnú sanitu a je evidovaný zvlášť na LV. Nachádza sa na 1 poschodí bytodomu, v ktorom sú celkovo 4 byty. Pred domom ako aj za domom sa nachádza malá záhrada, ktorá je v podielovom spoluvlastníctve majiteľov bytov a slúži na oddych, grilovanie, posedenie, relax. Pred domom je možnosť urobiť parkovisko po rekonštrukcii sietí. Prebiehajú projektové práce a je plánovaná jeho modernizácia ( vrátane zateplenia ) na rok 2018.

3 izbový byt - má výmeru 69.51 m2. Je kompletne zrekonštruovaný - plastové okná, plávajúce podlahy, nová kuchynská linka, nová kúpeľňa, samostatné WC, nové samostatné kúrenie, kotol, elektrické a vodovodné rozvody. Pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, WC, obývačky spojenej s kuchyňou a 2 samostných izieb.

2 izbový byt - má výmeru 51 m2, nové rozvody, Samostatný kotol, ohrev vody a kúrenie. Byt je zrekonštruovaný, bez zárubní, v kúpeľni sprchový kút.

Možnosť financovať aj prostredníctvom Hú.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Veľký 5 izbový byt v tehlovom dome na Jaskovom rade

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.