360° VP:: Slnečný 3-izb byt pri Vinohrade, BA III. Rača, Kadnárova

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
90 m2

Poschodie:  
4.

Bratislava
Krasňany
Kadnárova
pred 305 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 298 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom moderný, slnečný, zariadený 3-izbový byt, o celkovej rozlohe 90,56m2, nachádzajúci sa v bytovom dome hneď vedľa vinohradu. Byt je situovaný na 4 poschodí s výťahom, na ulici Kadnárova.

Byt dispozične pozostáva z priestrannej obývacej izby, z ktorej je prechod do kuchyne, ďalej spálne, veľkej detskej izby, vstupnej haly, kúpeľne a samostatného WC. V byte je priestranný balkón, prístupný z obývacej izby a spálne. K prenájmu bytu patrí parkovacie miesto v suteréne bytového domu prístupné výťahom. Ďalšie parkovacie miesto na ulici pri bytovom dome, je možné si prenajať za doplatok 30,-eur/mesačne.

STAV BYTU:

Jedná sa o novostavbu z roku 2007, podlahy tvoria plávajúce podlahy, ktoré sú v spálni, detskej izbe a v chodbe prekryté kobercom, v kúpeľni a WC je dlažba, okná sú plastové, osadené žalúziami. Kuchyňa je vybavená elektrickým sporákom s rúrou, chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu a mikrovlnkou. Byt je zariadený nábytkom, po dohode je možné dozariadiť práčkou. V chodbe a v spálni sa nachádza objemná vstavaná skriňa. K bytu prináleží pivnica.

PLATBY:

Mesačný nájom vo výške 750,-eur zahŕňa aj náklady za energie. Pri podpise nájomnej zmluvy záujemca platí nájomné za prvý mesiac, depozit vo výške mesačného nájmu a províziu realitnej kancelárie vo výške 500,-eur.

LOKALITA:

Byt je situovaný v tichej, novej časti Rače, z balkóna bytu je výhľad na Karpaty a vinohrad. Súčasťou projektu je detské ihrisko priamo pred vchodom do bytového domu. Okolie ponúka mnoho možností športového a rekreačného vyžitia.

/ 3 IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / ZARIADENÝ / LODŽIA / BALKÓN / SVETLÝ / MODERNÝ / VÝŤAH / VIHORADY / PIVNICA / RAČA / PARKOVANIE /

Virtuálna prehliadka na http://www.axisreal.sk/360-vp-slnecny-3-izb-byt-pri-vinohrade-ba-iii-raca-kadnarova-426655

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 360° VP:: Slnečný 3-izb byt pri Vinohrade, BA III. Rača, Kadnárova

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.