BA III Rača Kadnárova predaj novostavby exkluzívneho 3 izbového bytu s balkónom a terasou

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
83 m2

Poschodie:  
5. / 5

Bratislava
Krasňany
Kadnárova
pred 331 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 325 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

BA III Rača Kadnárova predaj novostavby exkluzívneho 3 izbového bytu s balkónom a terasou. Jedná sa o predaj pekného moderne riešeného a priestranného 3 izbového bytu s balkónom a terasou, v 8 ročnej novostavbe rezidenčného komplexu Rača Vineyards. Bytový dom sa nachádza v príjemnom prostredí vinohradníckych svahov s výhľadom na juhozápadné svahy Malých Karpát na Kadnárovej ulici v mestskej časti Bratislava - Rača. Celková výmera podlahovej plochy bytu vrátane príslušenstva bez balkóna a terasy je 83,39 m2. Byt sa nachádza na 5. podlaží 8 podlažného, zatepleného bytového domu, ktorý bol skolaudovaný a daný do užívania v 11/2009. Bytový dom má vlastnú plynový kotolňu s napojením na systém ÚK s dodávkou teplej vody so samostatnou reguláciou a meraním spotreby tepla. Rozvody slaboprúdu (televízne, rozhlasové, telefónne) - štruktúrované rozvody po byte (do hviezdy), koncové zásuvky TV/R (televízia) a VPTS (telefón) sú v obývacej izbe a väčšej izbe. Pozemok pod bytovým domom je v spoluvlastníctve vlastníkov bytov a nachádza sa v súkromnom oplotenom rezidenčnom komplexe. K bytu prislúcha aj jedno vonkajšie parkovacie státie a spoluvlastnícke podiely na priľahlých pozemkoch areálu. Byt má vstupné bezpečnostné vchodové dvere, okná v byte sú plastové s izolačným dvoj sklom + žalúzie resp. hliníkové rolety v jednej izbe. V celom byte je plávajúca podlaha; v kúpeľni a WC je keramická dlažba a obklady. WC je samostatné, v kúpeľni je vaňa. Kuchyňa je spojená s priestrannou obývacou izbou s východom na terasu, v kuchynskej časti je nainštalovaná kuchynská linka so zabudovanými kuchynskými elektrospotrebičmi ako umývačka riadu, elektrická rúra, sklo keramická indukčná varná doska a samostatný nerezový digestor na odsávanie pár. V obývacej izbe sú tapety a sadrokartónový podhľad so zabudovanými svietidlami. V hale sa nachádza šatníková skriňa s posuvnými dverami. Z kuchynskej časti je prístup na balkón a z obývacej izby a spálne sú samostatné vchody na terasu. Balkón a terasa majú spolu výmeru 9,72 m2.

3 izbový byt je dispozične riešený nasledovne: vstupná priestranná hala 12,10 m2 z ktorej je vstup do dvoch samostatných izieb o výmere 16,47 m2 a 14,20 m2, kúpeľne 4,25 m2, samostatného WC 1,47 m2, komory 2,27 m2 a priestrannej obývacej izby 24,17m2, ktorá je komunikačne prepojená s kuchyňou 5,82 m2 t.j. spolu o výmere 29,99 m2. K bytu prislúcha samostatná pivnica s výmerou 2,28 m2, ktorá sa nachádza na -1.PP bytového domu. Okolité prostredie poskytuje množstvo zaujímavých alternatív trávenia voľného času. Výnimočnosť lokality spájajúcej dotyk prírody a zároveň dobrú dostupnosť centra mesta ju priam predurčuje na príjemné a praktické bývanie vhodné pre spokojný rodinný život. Okrem citlivého začlenenia do okolitého prostredia je veľmi príjemná aj dôsledná integrácia tohto bytového komplexu do okolitej mestskej infraštruktúry. Priamo v mestskej časti Rača je k dispozícii jednoducho všetko, čo človek potrebuje k životu - školy, detské ihriská, obchodné prevádzky, všetky bežné služby vrátane pošty a zdravotníckych zariadení. K dispozícií je aj široký výber možností pre aktívny oddych a športové vyžitie (tenis, fitnes, futbal, cyklokros, plávanie). Vďaka neďalekým zastávkam mestskej hromadnej dopravy (autobusy, električky) je dobre dostupné ako centrum Bratislavy tak prakticky aj všetky ďalšie mestské časti. K dispozícii je aj neďaleké železničné spojenie. Autom sa do centra mesta dostanete za cca 15 minút jazdy po Račianskej ceste, za cca 7 minút zasa na diaľničný obchvat po diaľničnom "Vajnory" a za cca 20 minút jazdy po štvorprúdovej ceste č. 502 sa dostanete do Pezinka.

Architektonické riešenie projektu vychádza z aktuálnych trendov súčasnej architektúry s dôrazom na praktické a pohodlné moderné bývanie s dôrazom na individuálny výraz prostredníctvom hmotovo-priestorovej členitosti jednotlivých objektov v rámci uceleného architektonického výrazu riešeného územia, ale aj na zakomponovanie celkového architektonického konceptu do okolitého prostredia, ktoré sa vyznačuje rozvinutou mestskou infraštruktúrou. Celková orientácia a lokalizácia jednotlivých objektov bytových domov zabezpečuje všetkým obyvateľom požadované súkromie, pričom vstup do objektov, ako aj do jednotlivých bytov je bezbariérový. Cena bytu vrátane príslušenstva a spoluvlastníckeho podielu na dome a pozemku je vo výške 189 000 EUR + cena za vonkajšie parkovacie miesto je vo výške 5 500 EUR t.j. spolu kúpna cena v celosti je vo výške 194 500 EUR. Viď foto prezentáciu a pôdorys bytu. Bližšie info na +421 905 616 344 www.reluxx.sk vavercak@reluxx.sk

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
4+
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: BA III Rača Kadnárova predaj novostavby exkluzívneho 3 izbového bytu s balkónom a terasou

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.