GRAHAMS - PRENAJOM 2-izb byt, park. statie Kadnárova, Rača

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
65 m2

Poschodie:  
6. / 8

Bratislava
Krasňany
Kadnárova
pred 275 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 271 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne Vám ponúkame na prenájom kompletne zariadený 2-izbový byt v novostavbe na Kandnárovej ulici v Bratislave, mestská časť Rača s rozlohou 65 m2 + balkón 7,47 m2 + plechová pivničná kobka 2,25 + garážové parkovacie miesto. Byt sa nachádza na 6 poschodí v 8 poschodovom panelovom obytnom dome s výťahom jeho orientácia je na severovýchod.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený nábytkom a jeho dispozícia pozostáva: vstupná predsieň (vstavaná šatníková skriňa, komoda s botníkom, vešiaková zostava), vstupuje sa do druhej predsiene a z nej je naľavo vstup do spálne (manželská posteľ s úložným priestorom a nočnými stolíkmi, komoda na bielizeň), napravo sa nachádza samostatná toaleta a kúpeľňa s vaňou, rovno je obývacia izba (policová zostava, rozkladacia sedacia pohovka, konferenčný stolík a stolík s TV) s kuchynským kútom (kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi – chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, elektrickou rúrou na pečenie, sklokeramickou varnou doskou, mikrovlnnou rúrou, kuchynský stôl so štyrmi stoličkami). Z obývacej izby je vstup na balkón. Na oknách sú hliníkové manuálne žalúzie.

K bytu prislúcha garážové parkovacie státie a veľkou výhodou nehnuteľnosti je, že majiteľ sa podieľa na provízií.

Bytový dom sa nachádza v novovybudovanej bytovej rezidencií s množstvom zelene vôkol. Veľmi dobrá občianska vybavenosť – pre rodinu s deťmi veľa zelene a detské ihriská, MHD priamo do centra mesta 7 minút pešo a autom približne 4 minút do NC Rača (Kaufland a iné obchody).

Cena nájmu predstavuje 600€ + 100€ zálohové platby za energie, internet, KTV a garážové státie.

Zodpovedný maklér: Michal Choma, kontakt: 0901 900 025, email: choma@grahams.sk

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2014 Grahams, s.r.o.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1

Na mape: GRAHAMS - PRENAJOM 2-izb byt, park. statie Kadnárova, Rača

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.