Pekný 3i apartmán, novostavba, loggia, Urban Residence, Račianska ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
58 m2

Poschodie:  
3. / 6

Bratislava
Krasňany
Račianska (časť Krasňany)
pred 193 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 193 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom veľmi pekný, presvetlený, úplne nový 3-izbový apartmán nadštandardne dizajnovo zariadený, s rekuperáciou, priestrannou loggiou s ratanovým sedením, v novom bytovom komplexe Urban Residence v lukratívnej lokalite na Račianskej ulici vo vyhľadávanej mestskej časti Nové mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 58 m2 vrátane loggie. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 3 poschodí v 6 - poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo.

Byt sa prenajíma kompletne dizajnovo zariadený s novou kuchynskou linkou na mieru s novými spotrebičmi: indukčnou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, so zabudovateľnou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, práčkou, rozkladacím jedálenským stolom, so šatníkovými skriňami na chodbe a v oboch spálňach. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, zrkadlo, umývadlo, odkladacia polička a práčka. V obývacej izbe je sedacia súprava, konferenčný stolík a obývačková zostava. V spálňach sú pripravené postele.

Možnosť dozariadiť TV, rozkladaciu sedaciu súpravu a mobilnú klímu po dohode s majiteľom.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou, 2 x nepriechodná spálňa, kúpeľňa s toaletou, loggia pozdĺž celého bytu.

Bytový dom sa nachádza v novej lokalite na Račianskej ulici s úplnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti URBAN RESIDENCE nájdete všetko, čo potrebujete k životu. Je tu niekoľko nákupných centier, mestská plaváreň, poliklinika, základná škola a škôlka, dve vlakové stanice, lekárne, mestské záhrady aj zimný štadión. To všetko je doslova na skok. Urban Residence je svojou polohou ideálnym dostupným miestom, z ktorého sa všade dostanete za pár minút. Do centra mesta prejdete pešo za 10 minút, na nákupy či na plaváreň sa dostanete za 5 minút a na výlet na Kolibu alebo do Karpát je to zhruba 20 minút. Lokalita je pohodlne dostupná pešo, mestskou dopravou a priamo z domu môžete vďaka novej cyklotrase vyraziť aj na bicykli. Vo vnútrobloku Urban Residence sa rozprestiera rozľahlý park, ktorého súčasťou sú tiež športoviská a detské ihrisko. Nový štandard bývania prinášajú aj moderné a inovatívne vychytávky ako kryté parkovisko bicyklov, parkovisko skútrov či elektro nabíjacia stanica pre elektromobil.

Pri dome zástavky MHD a električiek.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 650 € + 150 € energie vrátane poplatkov za TV a internet.

Platí sa depozit vo výške 1000 euro.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Pekný 3i apartmán, novostavba, loggia, Urban Residence, Račianska ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.