ARTHUR - Rezervované - Predáme trojizbový zrekonštruovaný byt 75m2 v Bratislave -Lamač

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
75 m2

Poschodie:  
1. / 12

Bratislava
Lamač
Heyrovského
pred 127 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 112 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj trojizbový byt v Bratislave v mestskej časti Lamač,  v obľúbenej lokalite s dostatkom zelene na Heyrovského ulici. Celková plocha bytu je 75,42 m2 (byt – 73,35 m2, pivnica – 2,07 m2). Byt sa nachádza na 1/12.p. Orientácia bytu : východ a juh.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: jadro, rozvody inštalácií, kuchyňa, kúpeľňa, vymenené radiátory, povrchy stien, stropov, vyrovnané podlahy. Okná sú plastové so žalúziami. Vstupné dvere do bytu bezpečnostné.  Značková kuchyňa so zabudovanými spotrebičmi. Ústredné kúrenie s radiátormi. Byt sa predáva zariadený s nábytkom na mieru.

Dispozícia bytu: predsieň so šatníkom, samostatná obývačka, samostatná kuchyňa, spálňa, detská izba, murovaná kúpeľňa, samostatné WC, pivnica.

Bytový dom bol v r. 2010 zrekonštruovaný  - zateplenie, nová vstupná brána na čip, upravené spoločné priestory, vymenené stúpačky, nový výťah.

Dom má výborné umiestnenie – mimo hlavnej cesty , v úplnom tichu. V okolí je kompletná občianska vybavenosť – školy, škôlky, pošta, nákupné strediská, zastávka MHD. Pred bytovým domom je veľké verejné  parkovanie, majitelia majú okrem toho prenajaté 1 parkovacie státie na celý rok (  220,-€/rok).

Umiestnenie bytového domu   umožňuje jednoduchý prístup na diaľničný obchvat. Za domom sa nachádzajú  turistické trasy a cyklotrasy v Malých Karpatoch.

Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, a hypotekárnych služieb.

Naplánujte si obhliadku

http://arec.sk/nehnutelnost/1418/rezervovane-predame-trojizbovy-zrekonstruovany-byt-75m2-v-bratislave-lamac#ziadost-o-obhliadku

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Internet:
áno

Na mape: ARTHUR - Rezervované - Predáme trojizbový zrekonštruovaný byt 75m2 v Bratislave -Lamač

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.