REZERVOVANÉ! SLNEČNÝ 1,5-IZB. BYT, BRATISLAVA - BORY BÝVANIE

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
33 m2

Poschodie:  
5. / 5

Bratislava
Lamač
pred 122 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 114 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Byt je momentálne rezervovaný. V exkluzívnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj krásny a slnečný 1,5-izbový byt v lukratívnej lokalite v bratislavskej mestskej časti Lamač - na ulici Hany Ponickej. Je situovaný na 5. nadzemnom podlaží v 5 poschodovej novostavbe s výťahom v známom rezidenčnom projekte BORY BÝVANIE.

Byt je krásne zariadený a pripravený nájsť nového šťastného majiteľa. Pozostáva zo vstupnej chodby s úložným priestorom, zabezpečeného vstavanými skriňami, z ktorej sa vchádza do spoločnej kúpeľne s toaletou zariadenou do moderného štandardu. Neutrálne materiály obkladov a dlažby, sanitárna keramika zn. JIKA, batérie nemeckej zn. Hansgrohe, sprchový kút taktiež nemeckej kvality zn. Hüppe. Následne kuchyne, vybavenou zabudovanými značkovými spotrebičmi - el. trúbou zn. Gorenje a indukčnou varnou doskou rovnakej značky. Dominantou bytu je obytná časť - obývacia izba s jedálenskou časťou a s prístupom na loggiu, orientovanou na Západ. V neposlednom rade tu nájdeme spací kút, ktorý taktiež disponuje vstavanými skriňami.

V byte sú použité neutrálne a veľmi nadčasové farby a vybavenie. Príslušenstvom bytu je slnečná loggia orientovaná do tichého prostredia a ako najväčším plusom vlastné vyhradené garážové parkovacie miesto v cene, suchou nohou do bytu!

Bytový dom je moderný a spĺňa všetky štandardy moderného rodinného bývania kombinované bohatým verejným priestorom. Kolaudácia pilotného projektu podpísaného pod renomovaného developera prebehla v roku 2019. Hneď pri bytovom dome sa nachádza parkovisko a mnohé služby poskytnuté obyvateľom komplexu, bohaté verejné priestranstvo - ihriská, altánky, posedenie, workout zóna, či dokonca miesto vyhradené na usporiadanie grilovania a opekania.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:

* lokalita: ul. Hany Ponickej; Bratislava - Lamač

* projekt: BORY BÝVANIE

* stav: novostavba (2019)

* poschodie: 5/5

* celková plocha bytu: 39,61 m2

* úžitková plocha bytu (bez loggie): 33,52 m2

* plocha loggie: 6,09 m2

* orientácia: Západ

* nadčasové a moderné materiály

* kompletne zariadený - v cene

* vlastné vyhradené parkovacie miesto - 14.000,-EUR

* ihneď k nasťahovaniu

* vyhľadávaná lokalita

* tiché a novo-vybudované okolie

* možnosť investičného zámeru

VÝMERY:

* predsieň: 3,65 m2

* kúpeľňa: 4,19 m2

* spálňa: 6,46 m2

* obývacia izba, kuchyňa a jedáleň: 19,22 m2

* loggia: 6,09 m2

MESAČNÉ NÁKLADY:

* správca – cca 95 Eur/mes. – pre 1 osobu

LOKALITA A OKOLIE:

Byt a bytový dom sa nachádzajú v mestskej časti Lamač - v projekte v atraktívnom prostredí mestského parku BORY BÝVANIE. Okolie poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, ktorá zabezpečí kvalitné bývanie (obchody - nákupné centrum BORY MALL v pešej dostupnosti, lekárne, služby, mnohé reštaurácie a kaviarne miestneho charakteru, Svet zdravia - nemocnica novej generácie, ktorá otvorí svoje brány v roku 2023). Novo vybudovaný bulvár štvrte BORY zabezpečuje pohodlné dopravné napojenie do centra mesta či na Záhorie. Zastávka MHD je vzdialená 3 minúty chôdze - linky č. 123. Nákupné centrum BORY MALL je vzdialené len 1 zastávku MHD.

POHĽAD MAKLÉRA:

Ak hľadáte moderné, štartovacie bývanie, tak Vás tento byt jednoducho nadchne. Vyhovie požiadavkám mladého človeka, ktorý ocení komornejšie a tiché bývanie no na skok od centra mesta. Kompletná občianska vybavenosť a stále rozširovanie bulváru prilákalo už mnoho mladých ľudí, párov či rodín s deťmi, ktorí si bývanie nemôžu vynachváliť. Najväčšími výhodami danej nehnuteľnosti je priestranný balkón, garážové státie a park v ktorom môžete tráviť čas s priateľmi či susedmi.

CENA: 151.000,-EUR + parkovacie miesto 14.000,-EUR

SPOLU: 165.000,-EUR

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra.

Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

Teším sa na naše stretnutie!

ID: 8181922

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s.r.o.

Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Zaujíma Vás svet realít? Sledujte nás aj na našom INSTAGRAME 1.bcr.sk_reality alebo FACEBOOKU 1.BCR – Realitná kancelária.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.