Veľkometrážny a slnečný 1-izbový byt na Studenohorskej

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
43 m2

Poschodie:  
1. / 8

Bratislava
Lamač
Studenohorská
pred 169 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 165 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj veľký a slnečný 1-izbový byt na Studenohorskej ulici v Lamači s pekným výhľadom na zeleň. Lokalita ponúka výborné spojenie mestského bývania s prírodou.

Celková výmera bytu je 43 m2, byt sa nachádza na 1.poschodí z 8. Byt je orientovaný na 2 svetové strany JZ, SV. Bytovým dom je zateplený, s výťahom, vstup je na čip. Susedia sú slušní a priateľskí. Na poschodí sa nachádzajú len 2 byty.

Byt pozostáva z priestrannej izby, v ktorej sa nachádza sedačka a skrinka, chodby s dvojdverovým rolldorom, veľkej kuchyňe s linkou Decodom, elektrickou platňou, chladničkou s mrazničkou a stolom so stoličkami, samostatného WC a kúpeľne s vaňou a pračkou. K bytu prislúcha priestranná pivnica a spoločný priestor len pre dva byty na poschodí.

Byt je čiastočne zrekonštruovaný - plastové okná, radiátory, bezpečnostné dvere, interérové dvere, laminátové podlahy, elektrické rozvody. Byt sa predáva vrátane nábytku. Má nízke mesačné náklady cca 90 eur + elektrina.

Byt je vo veľmi zachovalom stave.

Parkovanie je možné priamo pred bytovým domom, do budúcnosti sa plánuje rezidenčné parkovanie. Byt je kúpou voľný a je bez tiarch. Možnosť úhrady kúpnej ceny iba v hotovosti.

Mestská časť Lamač disponuje výbornou občianskou vybavenosťou. Blízko bytu sa nachádza les, lokalita ponúka množstvo športových príležitostí. Do centra sa dostanete bez problémov po obchvate, vyborné je aj napojenie na D2, prípadne môžete využiť MHD. Nachádza sa tu športová hala, obchody - Lidl, Tesco, pošta, banky, veterinár, materská a základná škola, kostol. Neďaleko je aj veľké nákupné centrum Borry Mall. 

Cena nehnuteľnosti je 115.000 ,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 2.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 117.000,-Eur celkom.

Bližšie info a kontakt: Mgr.  Zuzana  Kotlebová, kotlebova@maximreal.sk, telefón: 0915 831 160

K dispozícií je Vám náš hypotekárny špecialista – získajte  najlepší úrok  a znalecký posudok zadarmo!

Radi Vám pomôžeme pri predaji aj Vašej nehnuteľnosti. Iba kvalitná a moderná prezentácia  zabezpečí predaj v najvyššej možnej cene a v primeranom čase.  Profesionálny fotograf dokáže nafotiť aj bežný byt tak, aby zaujal a nepotrebuje pritom fotky prikrášľovať alebo malé priestory naoko zväčšovať.  Ponúkame tiež atraktívne grafické spracovanie vizualizácie – možného dizajnového riešenia. Toto zaujme najmä klientov pri starších bytoch.  

Ukážka  prezentácie môžete vidieť tu: http://maximreal.sk/nehnutelnost/1402214/kvalitna-a-moderna-prezentacia.html

Naše služby  vrátane právneho advokátskeho servisu sú pre vás bezplatné, akceptujeme vašu predajnú cenu.

Bližšie info a kontakt: Mgr.  Zuzana  Kotlebová, kotlebova@maximreal.sk, telefón: 0915 831 160

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Internet:
áno

Na mape: Veľkometrážny a slnečný 1-izbový byt na Studenohorskej

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.