Zariadený 3-izb. byt, BA IV. Lamač, Bakošova ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

Poschodie:  
7. / 7

Bratislava
Lamač
Bakošova
pred 305 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 299 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom kompletne zariadený 3-izbový byt s veľkou lodžiou v lokalite Bratislava IV. Lamač na ulici Bakošova.

Celková plocha bytu je 70 m2 + lodžia prístupná z kuchyne aj obývacej izby. Nachádza sa na 7. poschodí v 7 poschodovom zateplenom bytovom dome s výťahom.

Byt pozostáva z predsiene, kuchyne, obývacej izby, ktorá je priechodná, spálne, študentskej izby, kúpeľne, samostatnej toalety a priestrannej lodžie. Pivnica – podľa dohody. Orientovaný je na východ a západ.

STAV BYTU:

Kompletne zrekonštruovaný byt. Plastové okná s interiérovými žalúziami, plávajúce podlahy, dlažba, bezpečnostné vchodové dvere, je novo vymaľovaný nabielo. Prenajíma sa kompletne zariadený - kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi vrátane umývačky riadu a chladničky s mrazničkou. V spálni vstavaná skriňa, manželská posteľ s matracmi a nočnými stolíkmi. V obývacej izbe je televízor, rohový rozkladací gauč s úložným priestorom, nový nábytok. V študentskej izbe je nový nábytok a rozkladacie kreslo. V kúpeľni práčka.

PLATBY:

Nájom 550,- eur plus zálohy za energie 200,- eur, vratný depozit vo výške 750,- eur, provízia pre realitnú kanceláriu vo výške mesačného nájmu.

LOKALITA:

Lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou. Blízko je Lidl, zdravotné stredisko, MHD, dostatok parkovacích miest v okolí.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Zariadený 3-izb. byt, BA IV. Lamač, Bakošova ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.