3D prehliadka, predaj 3 izb. v novostavbe, Staré Grunty, BA IV

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
109 m2

Bratislava
Mlynská dolina
Staré grunty
pred 89 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 81 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU A VIDEO OKOLIA NATOČENÉ DRONOM

Realitná kancelária Grahams Vám ponúka na predaj 3 izbový byt v novostavbe so záhradou, v unikátnom projekte bývania vo viladomoch Karlovka Residence, na ulici Staré grunty v mestskej časti Bratislava - Karlová Ves. Celková rozloha bytu s vonkajšími priestormi je 217.65 m2. Samotný byt má rozlohu 70.54 m2, terasa má 10.29 m2, chodník plus terénne schody majú 16.06 m2 a záhrada je o rozmere 120.76 m2. Byt sa nachádza na prízemí v 2 poschodovom viladome.

Dispozičné riešenie - Do bytu vchádzame prostredníctvom vstupnej haly. Po ľavej strane sa dostávame do sociálnej časti bytu, ktorá pozostáva zo samostatnej spálne, detskej izby, kúpeľne, samostatnej toalety a skladu. Centrálnu časť bytu tvorí obývacia miestnosť spojená s kuchyňou a vstupom na terasu so záhradou. V bytovom dome susedí skoro identický byt s bytom z ponuky, ktorý pri obhliadke sprístupňujeme záujemcom o obhliadku. Viac informácií o vedľajšom byte Vám poskytneme na obhliadke.

Vybavenie - Projekt Karlovka Residence je realizovaný vo vysokom štandarde a s využitím kvalitných materiálov. Vizuálne si môžete štandard pozrieť na príslušných fotografiách s názvom „Štandard – vybavenie vzor“ Všetky byty sú vzdušné, s veľkými oknami, poskytujúcimi prirodzené denné svetlo aj ničím nerušené výhľady do zelene. V cene sú zahrnuté exteriérové žalúzie na oknách. Viladom je postavený zo železobetónovej konštrukcie a pálených tehál. V cene sú zahrnuté exteriérové žalúzie na oknách. Viladom je postavený zo železobetónovej konštrukcie a pálených tehál. V cene bytu je zabezpečovací systém – alarm.

Lokalita - Výstavba rezidenčného projektu Karlovka Residence, ktorá sa nachádza medzi Líščím údolím a ulicou Staré Grunty, ponúka spojenie komfortu života v hlavnom meste a zároveň pokoja a kľudu mestskej časti. Projekt je určený pre klientov, ktorí ocenia výnimočnosť lokality pre život, tesnú dostupnosť do centra, excelentné dopravné napojenie či už na obchvat alebo priamo do centra, existujúcu kvalitnú infraštruktúru a relax blízkej prírodnej zóny. V blízkosti sa nachádza park SNP v Líščom údolí, ktorý dopraje svojim návštevníkom: vyhradené miesta na opekanie, kryté altánky so sedením, detské hojdačky, veľkú trávnatú plochu, chodník a cestu po ktorej nechodia autá a rozsiahly les.

Tip realitného makléra:

• Pozrite si našu 3D virtuálnu prehliadku

• Pozrite si zábery natočené dronom

• Novostavba je postavená z pálených tehál

• Možnosť odkúpenia parkovacieho státia

• Veľmi dobrá dostupnosť do centra a na obchvat

• Použité kvalitné materiály, vzorová fotografia vybavenia bytu – štandard

Cena nehnuteľnosti je 456.100,- EUR. V cene je zahrnutá provízia RK, ako aj kompletný právny servis. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

V prípade, že hľadáte byt s inou dispozíciou a veľkosťou, prosím kontaktujte nás, máme v ponuke aj iné bytu v rámci tohto projektu.

Zodpovedný maklér: PhDr. Kristián Ravinger, kontakt: 0901 900 027, email: ravinger@grahams.sk

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: 3D prehliadka, predaj 3 izb. v novostavbe, Staré Grunty, BA IV

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.