KRÁSNY 3 IZBOVÝ BYT S TERASOU V CUBICON RESIDENCE - VIDEOOBHLIADKA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
74 m2

Poschodie:  
1. / 6

Bratislava
Mlynská dolina
Staré grunty
pred 252 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 247 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Pegas Real Vám exkluzívne ponúka na predaj priestranný, slnečný 3 izbový byt s TERASOU vo vyhľadávanej lokalite v Bratislave – Karlova Ves - Staré Grunty. Byt nachádzajúci sa v modernom projekte CUBICON RESIDENCE spĺňa všetky požiadavky aj tých najnáročnejších klientov. Nachádza na 1/8 poschodí modernej novostavby a patrí k nemu aj pivnica.

Rozloha bytu je 74,18 m2, terasy 80,83 m2 a má pivnica 1,96 m2. Kuchyňa je vybavená všetkými spotrebičmi vrátane umývačky riadu. Z obývacej časti a spálne je vchod na terasu. Celý byt je presvetlený a slnečný, má dve kúpeľne a oddelené wc.

VYBAVENIE

byt sa predáva nezariadený, okrem kuchyne so spotrebičmi. V byte sú kvalitné dvere, zárubne, sanita/batérie, Okná s vetracími štrbinami a bezpečnostné vchodové dvere.

VÝHODY

výborná lokalita, dostupnosť autom aj verejnou dopravou, kompletná občianska vybavenosť, byt je kúpou voľný, bez nutností ďalšej investície, bezbariérový vchod do domu a krásny výhľad.

LOKALITA

Zeleň, kľud, dostatok obchodov a služieb a výborné dopravné napojenie tak ako do centra Bratislavy tak aj na jej okraj vďaka novo vybudovanej trase D2 sú hlavnými prednosťami Mlynskej doliny. Rezidencia CUBICON RESIDENCE nebude len Vaším novým domovom, ale tiež možnosťou pre uvoľnenie, zábavu a ponaučenie v podobe miestnej ZOO. Lokalita je na viac obľúbená aj tým, že ponúka bohaté pracovné uplatnenie. V blízkosti sídli mnoho firiem a organizácii. Vďaka rozvinutej dopravnej infraštruktúry sa každý rezident dostane rýchlo do centra mesta ale tiež aj na jeho okraj.Aj Vy sa môžete zaradiť medzi prvých, ktorí zahája novú éru tejto významnej bratislavskej mestskej časti.

Mesačné náklady 120 Eur

VIDEOOBHLIADKA

https://www.youtube.com/watch?v=V3K0nD1dT14&feature=youtu.be

Cena: 219 450 €

Kontakt: Igor Vlčko

Mobil: 0911 744 099

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno

Na mape: KRÁSNY 3 IZBOVÝ BYT S TERASOU V CUBICON RESIDENCE - VIDEOOBHLIADKA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.