Predaj atypického 2i bytu v novostavbe na Starých Gruntoch

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
65 m2

Bratislava
Mlynská dolina
Staré grunty
pred 309 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 308 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predáme nadštandardný , atypický , klimatizovaný 2 izbový byt, nachádzajúci sa v 8 ročnej novostavbe v lukratívnej lokalite Staré Grunty ( oproti budovy televízie ), 5/5, 65m2 + 58m2 ( terasy + zimná záhrada ) Vynikajúca dostupnosť na diaľnica a MHD, centrum 10 min. Byt pozostáva z 2 obytných miestností , kuchyne s kompletne vybavenou kuchynskou linkou vrátane zabudovaných spotrebičov, soc. zariadenia, vstupnej predsiene / bezp. dvere Sherlock / , priestrannej zimnej záhrady( takmer celý rok slúži ako ďalšia izba, nakoľko vďaka presklenému stropu je v nej svetlo a teplo ) a 2 otvorených terás. Jedna terasa má účelnú markízu a tiež drevenú pergolu. Zimná záhrada a obe otvorené terasy majú plochu 58m2. K bytu prislúcha ešte pivnica na -2 poschodí , 1 garážové vnútorné státie a jedno vonkajšie státie. Bytový dom je dobre udržiavaný ( žulové schodište ) Orientácia bytu východ, - západ.

Cena: 200 000,- EUR

Tel : 0903 466 147, 0905 643 966

Cena je vrátane kompletného servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti ( vyhotovenie rezervačnej zmluvy, Zmluvy o prevode vlastníctva nehnuteľnosti, Návrhu na vklad, promptné zabezpečenie súdnoznaleckého posudku, uhradenie správneho poplatku spojeného so zavkladovaním Zmluvy o prevode )

Pri kúpe na úver Vám poskytneme bezplatné informácie o možnostiach získania úveru pre Vašu budúcu nehnuteľnosť. Financovanie vieme nastaviť individuálne podľa potreby klienta)

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Predaj atypického 2i bytu v novostavbe na Starých Gruntoch

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.