Priestorný 3izb byt, Cubicon, 104m2 s terasou 17m2, garážové státie

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
103 m2

Poschodie:  
1. / 7

Bratislava
Mlynská dolina
Staré grunty
pred 90 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 85 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Jedinečný, veľkometrážny 3-izbový byt s úžitkovou plochou 101,90, m2, umiestnený na 1. poschodí/7, s výťahom, vo vyhľadávanej lokalite Mlynská dolina v projekte Cubicon, Staré Grunty. K bytu prináleží veľká terasa, pivnica a vnútorné parkovacie státie. Byty v Cubicone sa predávajú len zriedkavo, využite túto šancu na získanie pohodového rodinného bývania.

O BYTE:

Byt na nachádza vo vyhľadávanom objekte Cubicon, mestská časť Karlova Ves. Byt je na 1. poschodí/7 s výťahom, bezbariérový vstup. Celková výmera bytu je 118,75m2, z toho výmera bytu je 101,9 m2, terasa 16,89 m2, pivničná kobka na 1PP o výmere 1,65m2. K dispozícii je možnosť dokúpenia 1 ks vnútorného garážového parkovacieho miesta. Byt pozostáva zo vstupnej haly so zabudovaným rolldor šatníkom. Z haly sa vstupuje do dvoch samostatných izieb, wc, kúpeľne, komory a do otvorenej dennej časti, ktorá pozostáva s obývačky, kuchynskej časti a jedálenskej časti a so vstupom na terasu. V kuchynskej linke sú zabudované spotrebiče el. varná doska, el. rúra, digestor, chladnička s mrazničkou. A k dispozícii je aj voľne stojaca umývačka riadu. Byt sa ponúka nezariadený, možnosť odkúpenia nábytku po dohode. Kúpeľňa je vybavená vaňou, umývadlom a prípojkami na práčku a sušičku. Samostatná oddelená toaleta. Veľkou výhodou je vstavaná šatníková skriňa v hale a komora priamo v byte o veľkosti 2,7m2. Byt je orientovaný do tichšej časti, zo zadnej strany Cubiconu, je vetrateľný z oboch strán. Orientácia spální do tichšej časti S-V, orientácia obývačky do vnútrobloku, t.j. dvora s detským ihriskom, lavičkami a zeleňou.

Video k bytu: https://www.youtube.com/watch?v=9DZur5bGQo0

V prípade záujmu o obhliadku volajte: Miriam Gallová, tel: 0940 609 235, gallova@expat.sk.

VYBAVENIE BYTU:

hliníkové okná, žalúzie a sieťky na oknách, v obývačke na nachádza veľké francúzske okno; na terase výsuvná markíza; laminátové podlahy s dekórom tmavého dreva; kvalitné dlažby a obklady; vstavaná šatníková skriňa na chodbe; interiérové dvere a zárubne; bezpečnostné protipožiarne oceľové dvere, možnosť pripojenia internetu na metaliku (UPC; Telecom), satelit; vykurovanie centrálne radiátormi a konvertorom pod francúzskym oknom v obývačke; meraná spotreba kúrenia, SV, TÚV; elektrický videovrátnik na otváranie vchodových dverí.

NÁKLADY:

Náklady na bývanie celkom 280 Eur/4 osoby/mesiac. Z toho 235 Eur je nájomné (zahŕňa všetky energie a poplatky spojené s bytom a parkovacím miestom (poplatky správcovi ako ohrev tepla, centrálne kúrenie, teplá a studená voda, poistenie budovy, opravy, výťahy, upratovacie služby spoločných priestorov, osvetlenie, zeleň, atď) + elektrika 40 Eur, koncesionárske poplatky 5 Eur. Možnosť pripojenia na internet 30 Eur.

PARKOVANIE:

K dispozícií je za príplatok 25.000,- Eur vyhradené vnútorné garážové parkovacie státie, ktoré sa nachádza v suteréne bytového domu, v blízkosti výťahov. Prístup na parkovisko je cez bránu na diaľkové ovládanie. Vstup do bytu suchou nohou. Cez garáž je možné prejsť z bytu priamo do obchodného centra Galéria Cubicon . Pred bytovým domom, za rampou, je možné parkovať bezplatne na vonkajšom parkovisku vyhradenom pre obyvateľov domu, miesta však nie sú vyhradené pre konkrétne byty.

BYTOVÝ DOM:

Bytový dom pozostáva z jedného bloku, má 7 nadzemných podlaží (časť s bytmi) a dve podzemné podlažia (garážové státia a pivničné kobky). Jedná sa o kvalitnú zateplenú stavbu, konštrukcia železobetónová s výplňou stien z tehly, skolaudovanú v roku 2009. Vstup do bytového domu je bezbariérový, po vybudovanej rampe, cez elektrický vrátnik (na čip), kamerový systém v spoločných častiach bytového domu. Energetický certifikát B. V každom vchode sa nachádza 1x výťah pre 4 osoby.

Okolie bytového domu je veľmi pekne upravené, vo vnútrobloku sa nachádza parčík s detským ihriskom a lavičkami. Ideálne miesto pre deti a kľudné posedenie. Za bytovým domom sa nachádza vonkajšie parkovisko s dostatočným počtom parkovacích miest. Bytový dom je priamo spojený s nákupným strediskom Galéria Cubicon a tak zaručuje bohatú ponuku služieb, obchodov a inej občianskej vybavenosti v bezprostrednej blízkosti. Nachádza sa tu: banka a bankomaty, notár, obchod s potravinami, lekáreň, optika, drogéria, reštaurácie a kaviarne, kníhkupectvo, fitness so saunou, fan city, autoumyváreň a mnoho ďalších služieb. Do obchodného centra je možnosť vstúpiť priamo cez garáže bytového domu, takže ak si potrebujete nakúpiť či sa ísť najesť do miestnych prevádzok, môžete tak urobiť bez nutnosti vychádzať z bytového domu.

LOKALITA:

Mestská časť Bratislava – Mlynská dolina je jednou z najvyhľadávanejších lokalít v Bratislave. Z občianskej vybavenosti tu do vzdialenosti max. 10 minút nájdete školy, škôlky, kaviarne, reštaurácie, obchody, zdravotnícke zariadenie, poštu, atd. V dostupnej vzdialenosti sa nachádza ZOO, botanická záhrada, lesopark, či Karloveské rameno. V okolí je dostatok vyžitia na športové, či rekreačné aktivity. Z lokality Mlynská dolina je vynikajúce spojenie autom, autobusmi, hlavná železničná stanica do 10 minút, priame napojenie na diaľničné spojenie (na Slovensko, Česko, Rakúsko Maďarsko).

CENA:

Byt, terasa, pivničná kobka: 359.000,- Eur + parkovacie státie 25.000 Eur.

Cena je konečná a zahŕňa odmenu za realitný a právny servis.

K dispozícií je aktualizovaný znalecký posudok, takže pri kúpe bytu na hypotéku nemusíte čakať na posudok.

V prípade záujmu o obhliadku volajte: Miriam Gallová, tel: 0940 609 235, gallova@expat.sk.

@skvelá lokalita @občianska vybavenosť

@1nové

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Priestorný 3izb byt, Cubicon, 104m2 s terasou 17m2, garážové státie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.