1 izb.byt, Stará Vajnorská 1/3 - 25m2 (bez výťahu)

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
25 m2

Poschodie:  
1. / 3

Bratislava
Nové Mesto
St.Vajnorská
pred 318 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 316 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 1 izbový byt Bratislava-Nové Mesto, Stará Vajnorská. Plocha: úžitková 25m2. Nachádza sa na 1. poschodí z 3.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová.

Byt sa nadchádza na 1.poschodí (pod bytom sa nachádzajú nebytové priestory) v bytovom dome bez výťahu. Pôvodná tehlová budova prešla v roku 2015 kompletnou rekonštrukciou. Vchod je zabezpečený elektrickým čipom.

Zariadenie: tri plastové okná (vysoký strop 3,5 m), plávajúce podlahy, tri radiátory s termo hlavicami,  samostatný merač tepla, vody a elektriny. Televízia Mágio + internet ( kábel aj Wifi). Kúpelňa je spojená s WC a nachádza sa v nej vaňa. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka IKEA - chladnička, mikrovlná rúra, mini rúra, dvojplatnička, kanvica, práčka, vysávač, rozkladacia sedačka, televízor Samsung, skrine (5 ks), stôl s dvoma stoličkami a iné vybavenie.

Mesačne náklady: cca  80€/vrátane energií - 1 osoba.

Parkovanie: pred domom sa nachádza bezproblémové parkovanie.

V blízkosti sa nachádza občianska vybavenosť: reštaurácie, obchody, nákupne stredisko Avion, OC Palace Shopping, Polus, potraviny Tesco, Lidl,  Kaufland, rekreačná oblasť Zlaté piesky a Kuchajda, zástavka mhd, rýchle napojenie na obchvat a výpadovky smer TT ,PE.

K dispozícii: ihneď.

Cena 73 990 €

PROVÍZIA PRE RK: 2000,- EUR PROVÍZIA ZAHŔŇA: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS NOTÁRSKE POPLATKY KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podla sadzobníka advokáta) KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO/sprostredkovanie úverov + poistenie/

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: 1 izb.byt, Stará Vajnorská 1/3 - 25m2 (bez výťahu)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.