2-izb. byt v novostavbe Tri veže na Bajkalskej ul. v Novom Meste

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
54 m2

Poschodie:  
16. / 22

Bratislava
Nové Mesto
Bajkalská (časť Nové Mesto)
pred 253 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 243 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

2-izb. byt v novostavbe Tri veže na Bajkalskej ul. v Novom Meste. Byt v osobnom vlastníctve, o celkovej rozlohe 54m2, umiestnený na 16. poschodí v projekte Tri veže. Byt má loggiu (4,4m2). Byt je pekne presvetlený, má výbornú polohu s krásnym výhľadom na pokojnejšiu stranu. V byte sa nachádzajú plávajúce podlahy, dlažba, hliníkové okná, klimatizácia, bezpečnostné dvere. Byt je kompletne nadštandardne zariadený, s možnosťou pripojenia káblovej televízie, telefónu, internetu. Po vstupe do bytu sa nachádza predsieň a vstavaný šatník, nasleduje kuchyňa spojená s obývačkou a výstupom na lodžiu, spálňa, oddelená toaleta s umývadlom a kúpeľňa, vstavaná skriňa.

Pre zvýšenú bezpečnosť má každá z veží vlastnú recepciu s 24-hodinovým strážnym servisom, ktorá monitoruje vstup a spoločné priestory veží vo vstupe. Na 5. podlaží má každá veža vlastné fitnescentrum a spoločenskú miestnosť priamo spojenú so strešnou záhradou výlučne pre rezidentov. Na prízemí obytného komplexu III Veže sú reštaurácie a občianska vybavenosť. V prípade záujmu je možné k bytu dokúpiť parkovacie miesto v garáži za doplatok 15.000 EUR.

Okolie III Veží ponúka všetko potrebné pre rodinný aj aktívny život – relax, nákupy, zábavu aj športové a kultúrne vyžitie. V blízkosti sa nachádza nákupné centrum Polus City Center, plaváreň Pasienky, športová hala Pasienky, futbalový štadión, jazero Kuchajda i športové a kultúrne centrum NTC, detské ihrisko. Zastávky MHD v tesnej blízkosti.

Cena: 172.000 EUR (vrátane provízie za služby RK).

Informácie o našich službách nájdete na: ipbreal.sk/o-nas/sluzby-pre-klientov

Kontakt: 0904368965; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 2-izb. byt v novostavbe Tri veže na Bajkalskej ul. v Novom Meste

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.