2,5 izb. originálny byt s galériou v tichej lokalite na Legerského ulici v Bratislave - NOVÉ MES

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

Bratislava
Nové Mesto
Legerského
pred 194 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 193 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

2,5 izb. originálny byt s galériou v tichej lokalite na Legerského ulici v Bratislave - NOVÉ MESTO, nadstavba z roku 2008, na 6/6 p. s výťahom, orientácia V-Z s výhľadom na zeleň.

2,5 izbový byt o výmere 69,99m2 + 12,73m2 galéria, sa nachádza na Legerského ulici v Bratislave, v mestskej časti Nové mesto. Byt je na 6/6 poschodí, s výťahom, v novovybudovanej nadstavbe (kolaudácia v roku 2008), tehlového bytového domu, ktorý prešiel kompletnou revitalizáciou ( zateplenie, nové vstupné brány, rekonštruované spoločné priestory).

Byt má jedinečné dispozičné riešenie s ORIENTÁCIOU na 2 svetové STRANY, východnú a západnú, čo umožňuje skvelé prevetranie a presvetlenie. Otvorená dispozícia poskytuje veľmi vzdušný pocit s výhľadom na okolitú ZELEŇ.

DISPOZÍCIA BYTU: priestranná otvorená obývačka s vysokým stropom je prepojená s kuchyňou.

Z obývačky je prístupná galéria, ktorá slúži v súčasnosti ako pracovňa s úložným priestorom.

Spálňa s manželskou posteľou a vstavaným šatníkom.

Priestranná kúpeľňa so sprchovým kútom, oknom, kúpeľňovým nábytkom so zabudovanou práčkou. Samostatné WC.

V byte sú laminátové veľkoplošné parkety a keramické dlažby, kuchynská linka je na mieru so vstavanými spotrebičmi (elektrická sklokeramická varná doska, teplovzdušná rúra, mikrovlnná rúra, nerezový drez s pákovou batériou, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou). Interiérové dvere sú drevené s obložkovými zárubňami, vstupné dvere sú bezpečnostné, sadrokartónové podhľady s bodovým osvetlením a kvalitné okná značky Velux.. Úložný priestor je riešený vstavanými šatníkovými a skriňovými zostavami.

Vykurovanie je ústredné, centrálne, diaľkové, radiátory sú v celom byte KORAD s meračmi a regulátormi vykurovania. V byte sú osadené 2 klimatizačné jednotky, ktoré je možné využívať aj ako vykurovanie.

Byt sa predáva so zariadením.

Orientácia na dve svetové strany (V-Z).

Stabilizované územie s bezproblémovým parkovaním, aj dobudúcna.

KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ ( v pešej blízkosti viaceré potraviny, školy, škôlky, detské ihriská, pošta, banky, poliklinika, reštaurácie, park Račianské mýto ...)

Výborná dopravná dostupnosť mestskej hromadnej dopravy, ako aj autom.

VEĽMI PRÍJEMNÝ ÚTULNÝ BYT s výbornou atmosférou NIE JE TRADIČNOU PONUKOU a výrazne sa odlišuje od štandardnej ponuky bytov v tejto lokalite.

Odporúčame prísť sa presvedčiť na vlastné oči.

V cene je provízia pre RK, ktorá zahŕňa poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri, vrátane kompletného právneho servisu, služieb spojených s odovzdaním bytu a prepisom energií u dodávateľov, súčinnosť s financujúcou bankou klienta, resp. možnosť vybaviť výhodné financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom špecializovanej hypotekárnej spoločnosti - zdarma v cene. Vieme zabezpečiť najvýhodnejšie a najbezpečnejšie podmienky ochrany Vašich financií pri kúpe nehnuteľnosti prostredníctvom vlastných zdrojov. Zabezpečenie promptného ohodnotenia nehnuteľnosti prostredníctvom nezávislého znalca akceptovaného všetkými bankovými inštitúciami.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: 2,5 izb. originálny byt s galériou v tichej lokalite na Legerského ulici v Bratislave - NOVÉ MES

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.