3 IZB.BYT,PARKOVACIE MIESTO,ZÁHRADKA,VAJNORSKÁ UL.BRATISLAVA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

Poschodie:  
1. / 2

Bratislava
Nové Mesto
pred 70 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 56 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

BYT s VÝHODAMI bývania v RODINNOM DOME / ponúkame na predaj útulný a praktický 3-izbový byt s vlastným parkovacím miestom v uzavretom dvore s bezpečným vstupom cez elektrickú bránu na diaľkové ovládanie. Výnimočný byt. Byt s výhodami rodinného domu – na spoločnom, kompletne oplotenom dvore (3417m2) má každý vlastník bytu svoju záhradku, parkovacie miesta aj kútik na grilovanie.

Byt s vysokými stropmi sa nachádza v tehlovom bytovom dome v industriálnej časti na Vajnorskej ul., s dobrou dostupnosťou na obchvat aj diaľnicu, iba 3 min. od električkovej zastávky. V krátkej dobe začnú práce na obnove a rekonštrukcii spoločných priestorov (interiér, zateplenie obvodových stien, fasáda)

Byt je udržiavaný, v dobrom stave, stačí sa len nasťahovať bez nutnosti riešenia zdĺhavej rekonštrukcie. Zaujímavým bonusom je možnosť vytvorenia vlastného výstupu z bytu priamo do záhrady. Majiteľ má na túto stavebnú úpravu schválené povolenie.

3D prehliadka bytu a viac onformávcií nájdete na našej webovej stránke: https://bit.ly/3fWsmfm

► POPIS BYTU:

•  podlažie 1/2 (prízemie),  PP s príslušenstvom 70,23 m2 , podiel na priľahlom pozemku (dvore) s výmerou 3417m2

•  orientácia okien do na západnú stranu do tichého dvora s výhľadom na Kamzík

•  podrobnú dispozíciu nájdete v priloženom pôdoryse : priestranná chodba (10,11m2), kúpeľňa s vaňou a oknom (4,35m2), samostatné WC (1,13m2), šatník (4,05m2), spálňa (14,14m2) spálňa (9,73m2), obývačka s kuchyňou (20,97m2) veľká pivnica s oknom (5,75m2)

•  byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, v rámci ktorej boli osadené plastové okná, kvalitné bezpečnostné vchodové dvere, podlaha v celom byte, kúpeľňa a toaleta, maľovky stien

•  náklady na bývanie máte pod kontrolou vďaka vlastnému kúreniu a ohrevu vody

•  mesačné zálohové platby: plyn 55€, elektrina 30€, voda, odpad, nájom 68€ , správu si bytový dom zabežpečuje sám (vlastné spoločenstvo vlastníkov bytov), optický internet a káblová televízia UPC

Jedná sa o dvojpodlažný tehlový bytový dom, v ktorom je štrnásť bytov. Spoločný pozemok je kompletne oplotený, rozdelený na dvor so zeleňou, miestom pre posedenie, grilovanie, hry detí, záhradky. Časť pozemku je vybetónovaná, využívaná pre parkovanie áut, parkovacie miesta sú dohodou priradené vlastníkom, tak že svoje parkovacie miesto/miesta máte vždy voľné. Zvlášť vstup je aj bráničkou pre peších, ktorá sa uzamyká. 

© ARCHEUS reality Senica, s.r.o, -  3D prehliadka, text, fotografie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie Archeus reality Senica, s.r.o..

Ak máte záujem o dohodnutie obhliadky, prípadne viac informácií, neváhajte ma kontaktovať na tel. č. 0908/561 713, informácie non- stop mailom: krcova@archeus.sk, alebo prostredníctvom soc. sietí.

Cena je konečná, vrátane provízie a kompletného právneho a katastrálneho servisu. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Vypracujeme odovzdávací protokol a zabezpečíme prepis energií, celý proces je plynulý, bezpečný a bez starostí. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.