Predaj:4- izbový byt, 104 m2, kompletná rekonštrukcia, Nové Mesto - BA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
104 m2

Poschodie:  
2. / 2

Bratislava
Nové Mesto
Vihorlatská
pred 300 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 294 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

AstonReal ponúka na predaj štýlový 4-izbový byt byt s dušou v tichej časti Nového Mesta - Mierovej kolónii. Byt s krbom na drevo, klimatizáciou, po kompletnej rekonštrukcii, s balkónom a s prenádherným výhľadom na zeleň. Voľné parkovacie státia pri dome.

Byt je v Bratislave – Nové Mesto, v novo ožívajúcej komunite s novým detským a športovým ihriskom, pri tichej skrytej záhradkárskej oblasti medzi ulicami Rožňavská a Vajnorská. Mierová kolónia je mimoriadne tichá ulica v tvare U, jedmosmerná, do ktorej chodia iba domáci.

Dom bol kolaudovaný v päťdesiatych rokoch architektom Karlíkom ako byt pre manažment Istrochemu. V dome je 6 bytov, žije tu rodina s malým dieťaťom či starší pár. V dome je zvolená domová dôverníčka, ktorá sa stará o chod domu veľmi zodpovedne.

Byt bol úplne zrekonštruovaný do holobytu a doslova nanovo postavený s novou modernou dispozíciou, ktorú navrhol a realizoval bytový architekt. Na chodbe je veľká vstavaná skriňa v štýle Rolldor. Byt má aj veľkú 8 m2 pivnicu.

Na prelome rokov 2017 a 2018 prebehla na samotnom dome veľká rekonštrukcia, vrátane kompletného zateplenia s novou fasádou, opravou strechy, zateplenia pivničných stropov, výmenou pivničných okien, výmenou vchodových dverí s domácim vrátnikom a automatickým osvetlením s pohybovým senzorom.

Lokalizáciu domu a bytu ocenia všetci, ktorí túžia po pokoji ako na dedine, pričom zostávajú v hlavnom meste. Zo strany Vajnorskej ulice chodí električka č. 4, zo strany Rožňavskej trolejbusy. V centre Bratislavy ste takto za pár minút.

Veľká kuchyňo-obývačka má krb na drevo, klimatizáciu Toshiba, východ na balkón s ambientným osvetlením a romantickým posedením počas teplých večerov. Kuchyňa v tvare L ponúka všetky potrebné elektrické spotrebiče najnovšej generácie (niektoré úplne nové). Chodba ma veľký úložný priestor/skriňu na štýl Rolldor so zrkadlovými dverami. K tomu veľký samostatný šatník s policovou zostavou. Kúpeľňa je zväčšená, s vaňou, obložená dolomitským kameňom, so vstavaným kúpeľňovým nábytkom vyrobeným na mieru. Byt sa predáva komplet zariadený z dôvodu zachovania štýlovosti, architektonického zámeru a komplexnosti bytu. V mnohých ohľadoch ide o ideálne bývanie pre náročného klienta!Byt je voľný ihneď. Cena, ktorá zahŕňa poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri, vrátane kompletného právneho servisu, služieb spojených s odovzdaním bytu a prepisom energií u dodávateľov, súčinnosť s financujúcou bankou klienta, resp. možnosť vybaviť najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom špecializovanej hypotekárnej spoločnosti - zdarma v cene. Vieme zabezpečiť najvýhodnejšie a najbezpečnejšie podmienky .Energetický certifikát nie je k dispozícii. Kontakt 0904 26 26 26 alebo mail: haragonic@astonreal.sk .

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Predaj:4- izbový byt, 104 m2, kompletná rekonštrukcia, Nové Mesto - BA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.