5izb mezanín, Bajkalská, 231m2 + 205m2 terasa, 3x parking, rozprávkový výhľad

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
231 m2

Poschodie:  
22. / 23

Bratislava
Nové Mesto
Bajkalská (časť Nové Mesto)
pred 194 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 179 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predáme na ul. Bajkalská, projekt III veže, veľký moderný 5 izb mezanín o výmere 231m2 + terasa o výmere 205m2. Nachádza sa na 22 poschodí (najvrchnejšie) s nádherným výhľadom na celé okolie Bratislavy. Dom bol kolaudovaný v roku 2010. Byt je v nadštandardnom prevedení, veľkorysý, galéria, sklenené zábradlie, hliníkové okná, kuchynská linka na mieru s komplet vstavanými spotrebičmi, 3 kúpeľne, šatník, 4x rolldor, klimatizácia. Dispozícia: spodné podlažie- vstupná hala, obývací priestor, kuchyňa, jedáleň, izba, kúpeľňa, chodba, terasa, horné podlažie: 3x izba, 2x kúpeľňa, šatník, chodba, galéria. K bytu prislúchajú 3 parkovacie miesta.

Komplex III VEŽE poskytuje vlastníkom bytov nadštandardné služby spojené s bývaním: 24-hod. recepcia a strážna služba vrátane monitorovania spoločných priestorov a podzemnej garáže. Na 4 poschodí sú zdarma k dispozícií reprezentačné miestnosti (malá a veľká) a fitnes centrum pre každú vežu zvlášť. Reprezentačné miestnosti slúžia na rodinné oslavy a pracovné stretnutia. Na  4 poschodí sa nachádza terasa so zeleňou. V blízkom okolí sú k dispozícii trávnaté plochy vhodné na rekreačné športovanie pre dospelých a deti a venčenie psíkov.

Výhody: luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, zateplený bytový dom.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Garážové státie
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
3
Počet WC:
3
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Iné
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: 5izb mezanín, Bajkalská, 231m2 + 205m2 terasa, 3x parking, rozprávkový výhľad

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.