ARTHUR - REZERVOVANÉ! 1-izbový byt s veľkým balkónom v novostavbe Tehelné pole

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
32 m2

Poschodie:  
3. / 8

Bratislava
Nové Mesto
Bajkalská (časť Nové Mesto)
pred 198 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 154 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj úplne nový 1-izbový byt v modernej novostavbe Tehelné pole. Tento projekt je súčasťou Národného futbalového štadióna. Nachádza sa na 3.p. Polyfunkčnej budovy. Predáva sa v stave holobyt a je určený pre tých, ktorí si chcú zariadiť byt podľa svojich predstáv. 

Dispozícia: vstupná chodba s priestorom navrhnutým pre vstavanú skriňu, vpravo je vstup do kúpeľne spojenej s WC. Priestor pre obývaciu izbu je dostatočne veľký, má zároveň prípravu pre kuchynský kút. K bytu prináleží balkón s výmerou 10,15 m2. Okná spolu s balkónom sú orientované na juhozápad, sčasti s výhľadom na štadión a sčasti do zelene. 

Štandardné vybavenie bytu: hliníkové rámy na oknách, podomietkový splachovací systém geberit, podlahové vykurovanie s doplnkovým vykurovacím telesom v kúpeľni s termoregulačnou hlavicou, termostat, digitálny merač spotreby tepla, prípra na vonkajšie žalúzie, príprava pre chladenie systémom FAN-COIL, bezpečnostné vstupné dvere, optické prípojky.

Polyfunkčný dom má dva vstupy, hlavný z Bajkalskej ulice a druhý na úrovni 1.p., kde sa v súčasnosti realizuje parková výsadba a fontána, z tejto strany je zároveň prepojenie k vstupom na štadión. 

Byt má celkovo 31,83 m2 + balkón 10,15 m2. Súčasťou predaja je aj pivničná kobka nachádzajúca sa v suteréne budovy. Výmera je 4 m2. 

Mesačné zálohové platby správcovskej spoločnosti sú 84,53 Eur.

Celková cena za byt je 140.000,- Eur + pivničná kobka 10.000,- Eur.

 

 

Naplánujte si obhliadku

http://arec.sk/nehnutelnost/937/rezervovane-1-izbovy-byt-s-velkym-balkonom-v-novostavbe-tehelne-pole#ziadost-o-obhliadku

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Iné

Na mape: ARTHUR - REZERVOVANÉ! 1-izbový byt s veľkým balkónom v novostavbe Tehelné pole

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.