Bývajte ako prvý 2i byt,novostavba,parking,Svätovavrinecká ul.,Koliba

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
58 m2

Poschodie:  
3. / 4

Bratislava
Nové Mesto
pred 223 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 223 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom veľmi pekný, presvetlený, úplne nový 2-izbový byt nadštandardne dizajnovo zariadený s priestrannou loggiou, klimatizáciou v oboch izbách, garážovým parkovacím státím a pivničnou kobkou otočeným na juhozápad s pekným výhľadom na podkolibské lesy v novom komplexe Bellaria na Svätovavrineckej ulici na Kolibe vo vyhľadávanej mestskej časti Nové Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 53,23 m2 + 4,90 m2 balkón. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 3 poschodí v 4 - poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra.

Byt sa prenajíma kompletne dizajnovo zariadený s novou kuchynskou linkou na mieru s novými spotrebičmi: indukčnou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, so zabudovateľnou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, práčkou so sušičkou, rozkladacím jedálenským stolom (pre 8 ľudí), so šatníkovou skriňou na mieru na chodbe a v spálni. V kúpeľni sa nachádza moderný sprchový kút, zrkadlo, umývadlo, odkladacia polička a dizajnový kúpeľňový nábytok na mieru. V obývacej izbe je dizajnová rozkladacia sedacia súprava, konferenčný stolík, stolík na mieru pod televízor, záclony, zatemňovacie závesy a zabudovaná knižnica. V spálni je pripravená manželská posteľ a pracovný kút vybavený pracovným stolíkom.

Byt vonia ešte novotou.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou s prístupom na loggiu, spálňa, kúpeľňa a toaleta.

K bytu je možne si prenajať garážove parkovacie miesto po dohode s majiteľom.

Bytový dom sa nachádza v novej lokalite na Svätovavrineckej ulici v novom rezidenčnom projekte Belaria Koliba s úplnou občianskou vybavenosťou. Rezidenčný projekt Belaria Koliba sa nachádza v lokalite Bratislava Koliba, ktorá je synonymom zelene a relaxu. Komplex poskytuje jedinečné spojenie harmonického bývania v prírode s mestským štýlom života. Belaria ponúka bývanie v podkolibskom prostredí, v blízkosti ktorého nájdete všetko, čo potrebujete k plnohodnotnému životu. Na svoje si prídu aj rodiny s deťmi vďaka rôznorodej ponuke detských ihrísk, predškolských a školských zariadení. Z Belarie je všade blízko - do centra mesta bez zbytočného zhonu, na diaľnicu D1 a D2, ktoré ušetrí dostatok času, ale aj do prírody so širokými možnosťami športových aktivít.

Približne 2 km od Belarie nájdete široké spektrum služieb a zábavy (vrátane polyfunkčných nákupných stredísk Polus a Centrál, reštaurácií, kaviarní a bánk), športové a relaxačné zariadenia a zdravotné strediská (najväčšie zdravotnícke zariadenie – Kramáre).

Pre nadšencov športu a aktívnych športovcov sú k dispozícii viaceré možnosti oddychu a relaxu vrátane cykloturistiky a pešej turistiky, letná bobová dráha, ľanové centrum a lyžiarsky vlek, ktoré mestská časť Bratislava – Nové Mesto ponúka.

Najväčšou pridanou hodnotou projektu Belaria je neďaleký krásny podkolibský les, v ktorých si prídu na svoje aj domáci miláčikovia.

Veľmi pekné a tiché bývanie treba vidieť.

Byt je voľný okamžite.

Mesačný prenájom predstavuje 700 € + 65 € energie.

Kontakt: 0948 902 505

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.