Bývajte prvý 2i byt, novostavba, balkón, parking, Tehelné Pole

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
60 m2

Poschodie:  
7. / 8

Bratislava
Nové Mesto
Bajkalská (časť Nové Mesto)
pred 178 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 178 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom luxusný slnečný, priestranný 2-izbové byt vo vysokom štandarde orientovaný na západ s krásnym výhľadom na futbalový štadión, kompletne dizajnovo zariadený, s balkónom, kvalitnými panoramatickými oknami, stropným chladením, podlahovým kúrením, vonkajšími hliníkovými žalúziami, samostatným šatníkom, pivničnou kobkou a garážovým parkovacím miestom v novom rezidenčnom projekte Tehelné Pole na Bajkalskej ulici vo vyhľadávanej mestskej časti Nové Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 48,74 m2 + balkón 11,81 m2 + pivničná kobka. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 7 poschodí v 8 - poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta.

K bytu prislúcha garážové parkovacie miesto.

Byty sa prenajímajú kompletne štýlovo zariadené s úplne novou kuchynskou linkou na mieru s novými spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, jedálenským stolom, so šatníkovými skriňami na mieru na chodbe a v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, zrkadlo, umývadlo, kúpeľňový nábytok a práčka. V obývacej izbe je moderná sedacia súprava, konferenčný stolík, obývačková zostava a nový LCD televízor. V spalní je pripravená manželská posteľ.

Byt vonia ešte novotou, treba vidieť.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou, kúpeľňa a toaleta, balkón pozdĺž celého bytu.

Bytový dom sa nachádza v novej lokalite Tehelné Pole s úplnou občianskou vybavenosťou.

Tehelné Pole je Bratislavčanom, ale aj celému Slovensku je známe najmä vďaka svojej športovej histórii a úspechom. Táto lukratívna poloha sa však spája nie len so športom ale aj komfortným bývaním. V blízkosti nájdete školy, škôlky, obchody, zdravotnú starostlivosť, MHD i rôzne možnosti kultúrneho spoločenského i športového vyžitia. Polyfunkčné prízemie komplexu len podporuje širokú občiansku vybavenosť. Preto, bývanie na Tehelnom poli okrem vysnívaného domova znamená byť súčasťou spoločenského komplexu so všetkými výhodami, ktoré ponúka. Priestranná loggia poskytne výborne miesto pre relax na čerstvom vzduchu v pohodlí domova.

Veľmi príjemné a pekné bývanie vo vysokom štandarde.

Byty sú voľné ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 530 € + 220 euro energie vrátane poplatkov za garážové parkovacie miesto.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Bývajte prvý 2i byt, novostavba, balkón, parking, Tehelné Pole

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.