GRAHAMS - PRENÁJOM priestranný 4 izb byt v komplexe 3 veže

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
118 m2

Poschodie:  
8. / 24

Bratislava
Nové Mesto
Bajkalská (časť Nové Mesto)
pred 240 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 237 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na prenájom priestranný 4-izbový byt na Bajkalskej ulici (Bajkalská ulica) - mestská časť Nové Mesto, v Obytnom súbore III Veže. Byt s podlahovou plochou 118 m2 je situovaný na 8. poschodí 24-poschodovej Veže III, orientovaný na 3 svetové strany, sever, východ, západ. Prislúcha k nemu loggia s výmerou 18 m2 a garážové státie.

Byt sa prenajíma čiastočne zariadený, čo umožňuje zariadiť si byt podľa vlastného vkusu a vlastným obľúbeným nábytkom.

Dispozíciu bytu tvorí vstupná chodba, priestranná obývačka spojená s kuchyňou, 2 izby, 1 izba so šatníkom, 1 kúpeľňa s toaletou, 1 samostatná kúpeľňa, 1 samostatná toaleta a loggia.

Obývačka je presvetlená veľkoplošnými oknami, ktoré sú orientované na severo-západ. Na tejto strane je situovaná aj jedna z troch izieb. Zariadená je vstavanou skriňou, ktorá poskytuje úložný priestor. Ďalšie dve izby sú vedľa seba a sú orientované na východ. Z nich jedna izba je vybavená vstavanou skriňou. Druhá izba, spálňa, má vstup na loggiu ,vlastnú kúpeľňu s toaletou a šatník. Zariadená je manželskou posteľou, komodou, policami. Z chodby medzi spálňami a obývačkou je vstup do dennej časti bytu. Táto pozostáva z dennej kúpeľne, ktorá je vybavená dvomi umývadlami, vaňou, práčkou. Vedľa sa nachádza samostatné WC s malým umývadlom. V dennej časti bytu sa ďalej nachádza priestranná obývačka, ktorá je vybavená stolíkom a televízorom. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou, s elektrospotrebičmi, ako sú elektrická rúra, sklo - keramická varná doska, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu. Z obývačky je vstup na veľkú loggiu v tvare poloblúka, odkiaľ je panoramatický výhľad na Karpaty.

Cena nájmu: 1 200,- EUR / mes., (vrátane 1 parkovacieho státia.) plus energie.

Cena energií: 250 EUR /mes. (elektrina sa platí samostatne)

Obytný súbor III Veže sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou, ktorá poskytuje všetko pre každodenné potreby. Súčasťou obytného súboru sú napr. potraviny, reštaurácie. V blízkosti sa nachádza obchodné centrum Polus. V blízkom okolí sa nachádzajú športoviská ako plaváreň Pasienky, NTC, Kuchajda. Priamo v budove je k dispozícií bezplatné fitnescentrum aj spoločenská miestnosť, ktorú je možné využiť na organizovanie osláv či prezentácií. Súčasťou objektu je aj detské ihrisko, 24 hodinová recepcia a strážna služba. Zastávky MHD situované v blízkosti zabezpečujú výbornú dostupnosť do všetkých častí mesta.

V prípade, že Vás táto výnimočná ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Erika Kostroňová, kontakt: 0901 900 024, e-mail: kostronova@grahams.sk

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
2
Internet:
áno

Na mape: GRAHAMS - PRENÁJOM priestranný 4 izb byt v komplexe 3 veže

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.