Kompletne zrekonštruovaný 2 izbový byt s výhodami 3-izbového bytu na hranici Starého Mesta Bra

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
57 m2

Poschodie:  
5. / 6

Bratislava
Nové Mesto
pred 67 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 43 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 2 izbový byt s výhodami 3-izbového bytu, Bratislava-Nové Mesto Plocha: úžitková 57m2.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia.

Byt sa nachádza na 5. poschodí zo 6. Je orientovaný na Severozápad. Devízou bytu je jeho svetlosť a krásny výhľad na zeleň. Byt je dispozične prakticky vyriešený. Má 2 samostatne nepriechodné izby a priechodný obývací priestor s kuchynskou linkou. Vstup je cez predsieň, ktorej priestor zväčšuje zrkadlová stena, odkiaľ je samostatný vchod do WC a do kúpeľne s vaňou a práčkou. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. 

V priestrannom obývacom priestore je klimatizácia a kuchynská linka zhotovená na mieru so všetkými zabudovanými spotrebičmi /chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, indukčná varná doska, digestor, umývačka riadu , mikrovlnka. Zariadenie bytu je v minimalistickom škandinávskom štýle. Z priestrannej spálne so vstavaným nábytkom je vstup na loggiu s pekným výhľadom na Karpaty. Z detskej izby je vstup na balkón. Súčasťou bytu je aj pivničná kobka. 

Bytový dom má 6 poschodí, na prízemí sú spoločné priestory, ktoré umožňujú využívanie kočikárne (napríklad na uskladnenie bicyklov).Na každom poschodí sú 4 byty. Obvodový plášť je panelový, zvislé nosné steny a stropy sú zo ŽB dielcov. Dom bol kompletne zateplený s vymenenými oknami v spoločných priestoroch. Boli vymenené vstupné dvere a v r.2015 sa vymieňali stúpacie rozvody kanalizácie, plynu a vody. Vykurovanie objektu je ústredné z centrálneho zdroja. V dome je rozvod elektriny, vody, kanalizácie, káblovej TV a internetové pripojenie.

V blízkosti bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť mestskej časti Bratislava Nové Mesto s veľkým parkom s detskými ihriskami. Bytový dom má výbornú polohu vzhľadom k centru mesta a zároveň dostupná vzdialenosť na všetky druhy spojov MHD ako električka, trolejbus, či autobus. Dostupnosť k zastávke MHD je cca 5 min. pešou chôdzou. Veľkou prednosťou lokality je nie veľmi hustá zástavba a množstvo zelene.

V prípadne záujmu Vám vieme poskytnúť bezplatný hypotekárny servis.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.