Na predaj 3izb. byt na Budyšinskej, Bratislava - Nové Mesto

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72 m2

Bratislava
Nové Mesto
Budyšínska
pred 379 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 379 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj svetlý 3-izbový byt v pôvodnom stave, vhodný na rekonštrukciu na Budyšinskej ul., Bratislava - Nové Mesto. Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome v príjemnej lokalite s výbornou dostupnosťou do centra. Celková plocha bytu: 71,83 úžitková plocha: 66,48 m2 loggia 5,5 m2 pivnica 3 m2 1. poschodie (zvýšené prízemie / 8 orientácia V a Z - drevené parkety v izbách / dlažba v chodbe, kuchyni a predsieni pokladaná v roku 2000.

Dispozícia: Zo vstupnej predsiene je vchod do obývačky, kuchyne a samostatného šatníka. Obývacia izba je prechodná do kuchyne a do chodby a je z nej aj výstup na loggiu. Z chodby je vstup do 2 samostatných spálni, do kúpelne a samostatného WC s bidetom. Možná zmena dispozície na 3 samostatnnnné izby. K bytu prislúcha pivnica - 3 m2. Mesačné prevádzkové náklady pre 2 osoby: 200 EUR .

BYTOVÝ DOM železo-betón rekonštrukcia: - zateplenie a nová fasáda - nová brána na čip - nové schránky, zvončeky - plastové okná v spoločných priestoroch - pozemok v podielovom vlastníctve - parkovanie v okolí domu.

Nehnuteľnosť je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru. V prípade záujmu o nezáväznú ponuku, prosím kontaktujte nášho pracovníka.

Bližšie informácie o nehnuteľnosti môžete získať na tomto odkaze:

http://www.negotreal.sk/nehnutelnost32934-na-predaj-3izb-byt-na-budysinskej-bratislava-nove-mesto

-- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností... ďalej Vývojom v oblasti informačných systémov, tvorbou WEB-stránok, a iné ...

Ponúkaná cena už zahrňuje aj poplatky pre realitnú kanceláriu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Na predaj 3izb. byt na Budyšinskej, Bratislava - Nové Mesto

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.