NOVOSTAVBA, 1-IZBOVÝ BYT NA PRENÁJOM, BELARIA, KOLIBA - BRATISLAVA III

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
46 m2

Poschodie:  
zvýšené prízemie

Bratislava
Nové Mesto
pred 125 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 114 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom moderný 2-izbový, zariadený byt na Švätovavrineckej ulici v Bratislave - mestská časť Nové Mesto - Koliba. Tento 2 izbový byt je situovaný v modernom rezidenčnom projekte Belaria. Nachádza sa na úrovni vyvýšenej privátnej terasy (1.nadzemné podlažie) nad upravenými priestormi kaskádovitého vnútro bloku terasového bytového domu .

Samotný byt je moderný a nadštandardne zariadený. Nachádza sa tu: obývačka spojená s kuchyňou, ktorá disponuje chladničkou a mrazničkou, zabudovaná rúrou a varnou doskou. Ďalej chodba s množstvom úložného priestoru, samostatná kúpeľňa v moderných tónoch s vaňou, samostatné WC s umývadlom a v neposlednom rade prístup na južne orientovanú terasu s el. markízou a záhradným sedením so sadovými úpravami.

Byt sa prenajíma kompletne, nadštandardne zariadený. V byte sa nachádzajú plávajúce podlahy, v kúpeľni a toalete dlažba v modernom štýle - mramor calacatta. Horúce dni Vám spríjemní fakt, že byt je plne klimatizovaný.

DISPOZÍCIA:

* Priestranná chodba s úložným priestorom zabezpečeného roll-door skriňami. Obývacia izba spojená s kompletne vybavenou kuchyňou s prístupom na exteriérovú terasu o výmere 12,19 m2. Byt je orientovaný na južnú stranu čo nám zabezpečí príjemné svetlo počas celého dňa.

Súčasťou pivničný priestor pri garážovom parkovacom statí - vhodná aj na úschovu bicyklov. Veľkou výhodou je vlastné vyhradené parkovacie miesto v podzemnej garáži (suchou nohou).

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:

* Novostavba - rezidenčný projekt Belaria

* Nadštandardne zariadený 1 - izbový byt

* Celková plocha: 58,41 m2

* Úžitková plocha: 46,22 m2

* Výmera terasy: 12,19 m2

* Klimatizovaný

* Orientácia - Južná

* Vyhradené miesto v podzemnej garáži (suchou nohou)

* Dostupnosť autom a MHD na všetky smery v Bratislave

* Lukratívna lokalita - Koliba

ZARIADENIE:

chladnička, mraznička, pračka so sušičkou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, Smart TV LG 55 + optický internet, osvetlenie regulované diaľkovým ovládaním.

LOKALITA:

* Bytový dom sa nachádza v najviac lukratívnej lokalite Bratislavskej, m.č. Nové Mesto - Koliba v areáli novostavieb, ktorá poskytuje kľudné a súkromné bývanie spojené s dostatkom zelene. Neďaleko lesopark, vrch Kamzík, či výhľady na súkromné vinice. Plná občianska vybavenosť - v blízkosti výborná kaviareň, obchod priamo v dome či úplne nové detské ihrisko.

* Dostupnosť je výborná pomocou napojenia autom na všetky smery.

IDEÁLNA VOĽBA:

* Prenájom je vhodný pre mladý, dynamický pár

* Kompletne zariadený

* Novostavba

* Moderný

* Parkovanie v garáži

CENA: 490,-EUR/mesiac + 120,-EUR energie/mesiac, garážové parkovacie státie 90,-EUR

SPOLU: 700,-EUR/mesiac.

Pri podpise zmluvy sa zároveň s jednomesačným nájomným platí kaucia majiteľovi vo výške dvojmesačného nájomného a sprostredkovateľská odmena pre realitnú kanceláriu.

Pre viac info neváhajte kontaktovať makléra: +421 901 789 818

Teším sa na naše stretnutie!

ID: 8181919

© Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s.r.o.

Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Zaujíma Vás svet realít? Sledujte nás aj na našom INSTAGRAME 1.bcr.sk_reality alebo FACEBOOKU 1.BCR – Realitná kancelária.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.