Pekný 2i byt, NOVOSTAVBA, PARKING, BALKÓN, Ahoj Park, Sliačska ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
50 m2

Poschodie:  
5. / 7

Bratislava
Nové Mesto
Sliačska
pred 131 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 131 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom veľmi pekný, slnečný 2-izbový byt v novostavbe, dizajnovo zariadený, s balkónom a garážovým parkovacím státím v novom bytovom komplexe Ahoj Park na Sliačskej ulici vo vyhľadávanej mestskej časti Nové Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 45 m2 + balkón 5 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 5 poschodí v 7 - poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra.

K bytu prislúcha garážové parkovacie miesto.

Byt sa prenajíma kompletne dizajnovo zariadený s novou kuchynskou linkou na mieru s novými spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, so zabudovateľnou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, barovým jedálenským stolom, so šatníkovou skriňou na mieru na chodbe a v spálni. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, zrkadlo, umývadlo, odkladacia polička, práčka a toaleta. V obývacej izbe moderná sedacia súprava, konferenčný a písací stolík, obývačkový nábytok a TV. V spálni je pripravená manželská posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou s prístupom na balkón, spálňa, kúpeľňa s toaletou.

Bytový dom sa nachádza v novej lokalite na Sliacskej ulici v novom rezidenčnom projekte Ahoj Park s úplnou občianskou vybavenosťou. Sliačska ulica je ulica v Bratislave, v mestskej časti Nové Mesto, v okrese Bratislava III. Je to dlhá ulica vedúca od Račianskej ulice do lokality Ahoj-Briežky v Malých Karpatoch, končí sa na hranici bratislavského lesoparku. V okolí bytových domov nájdu budúci obyvatelia kompletnú občiansku vybavenosť. Materské škôlky a školy, nákupné centrum, tržnicu, polikliniku a lekáreň, banky, športovú halu, tenisové centrum. Keďže oblasť Ahoj predstavuje tiež obľúbené výletné miesto obyvateľov Bratislavy, lesy Malých Karpát, vinohrady, turistické chodníky a cyklotrasy budú mať budúci majitelia bytov v novom komplexe na dosah. Ahoj Park nie je však iba projekt ponúkajúci bývanie. Prináša množstvo výhod, či už ide o architektonické riešenie domov s parkom vo vnútrobloku, blízkosť prírody a zároveň vynikajúcu dostupnosť do centra mesta.

Veľmi krásne, príjemné a tiché bývanie treba vidieť.

Byt je voľný od 01.11.2021 s možnosťou obhliadky ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 530 € + 140 € energie vrátane parkingu.

Bez domácich miláčikov.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Pekný 2i byt, NOVOSTAVBA, PARKING, BALKÓN, Ahoj Park, Sliačska ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.