Pekný 2i byt, rekonštrukcia, loggia, VIVO, Hálkova ulica, Nové Mesto

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
54 m2

Poschodie:  
prízemie / 5

Bratislava
Nové Mesto
Hálkova
pred 164 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 164 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom pekný, slnečný 2-izbový byt situovaný do tichej časti, po rekonštrukcii, kompletne moderne zariadený s loggiou a pivničnou kobkou v blízkosti OC Vivo ( Polus) na Hálkovej ulici vo vyhľadávanej mestskej časti Nové Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 50 m2 + 4 m2 loggia + pivnica. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na prízemí v 5 – poschodovej tehlovej bytovej jednotke. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta.

Možnosť bezproblémového parkovania pred bytovou jednotkou.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: plynovou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, s voľne stojacou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, barovým jedálenským stolom a so šatníkovou skriňou na chodbe. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, zrkadlo, umývadlo, odkladacia polička, kúpeľňová zostava, práčka a toaleta. V obývacej izbe je moderná rozkladacia sedacia súprava, konferenčný stolík a obývačková zostava. V spálni je pripravená manželská posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývačka s kuchyňou, spálňa s prístupom na balkón, kúpeľňa s toaletou.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Nové Mesto s úplnou občianskou vybavenosťou. Ulica začína na križovatke s Kukučínovou pri obchodnom dome Slimák a pokračuje severovýchodným smerom. Po cca. 500 metroch križuje Riazanskú ulicu, a pokračuje ešte asi 350 metrov až po križovatku s Pluhovou ulicou, kde končí. V úseku od Kukučínovej po Riazanskú tvorí hranicu medzi obytnými štvrťami Ľudová štvrť a Hostinského sídlisko. Na začiatku Hálkovej pri križovatke s Kukučínovou stojí obchodný dom Slimák s viacerými menšími prevádzkami. Okrem toho sa na ulici nachádza aj základná umelecká škola. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú OC VIVO, potraviny, reštaurácie, kaviarne, obchody a služby rôzneho zamerania, školy, škôlky, detské ihriská a taktiež zástavky MHD – autobusy, električky.

Veľmi pekné a príjemné bývanie, treba vidieť.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 530 € + 120 € energie ( 2 osoby)

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Pekný 2i byt, rekonštrukcia, loggia, VIVO, Hálkova ulica, Nové Mesto

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.