Pekný,slnečný 2i byt,rekonštrukcia, balkón, Mikovíniho ul., Nové Mesto

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
54 m2

Poschodie:  
1. / 7

Bratislava
Nové Mesto
pred 167 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 165 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na prenájom ponúkame pekný, slnečný, moderne kompletne zariadený 2 - izbový byt, po kompletnej rekonštrukcii, s balkónom v tichej lokalite na Mikovíniho ulici v Bratislave vo vyhľadávanej mestskej časti Nové Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 54 m2 vrátane balkóna. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 1. poschodí v 7 – poschodovom zateplenom tehlovom bytovom dome s výťahom, kamerovým systémom a celodennou recepciou. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Možnosť bezproblémového parkovania pred bytovou jednotkou.

Byt sa prenajíma moderne kompletne moderne zariadený s kuchynskou linkou na mieru s plynovou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, voľne stojacou chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou rúrou, jedálenským stolom a šatníkovou skriňou v spálni. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, umývadlo, odkladacia polička, kúpeľňový nábytok a práčka. V obývacej izbe je sedacia súprava, konferenčný stolík a pracovný stolík a TV. V spálni sú pripravené dve postele.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa, obývačka, spálňa, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. Tiahne sa kolmo od Smrečianskej po Kraskovu, je rovnobežná s Pionierskou a Sibírskou. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť potraviny, kaviarne, reštaurácie, školy, škôlky, detské ihriská a obchody služby rôzneho zamerania. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú taktiež zástavky MHD – autobusy, električky.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 450 € + 150 € energie.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.