Ponúkame na predaj slnečný 2-izbový byt vo výbornej lokalite na ulici Legionárska, Bratislava

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
59 m2

Poschodie:  
6. / 7

Bratislava
Nové Mesto
Legionárska (časť Nové Mesto)
pred 52 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 52 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

2-izbový byt o výmere 59,04 m2 vrátane pivničnej kobky + balkón 4,56m2. Byt je situovaný na 6/7poschodí tehlového bytového domu s novým výťahom, bytový dom je zrekonštruovaný a zateplený.

Dispozičné riešenie: Byt pozostáva z dvoch obytných miestnosti vrátane kuchyne, kúpeľne + WC a balkóna ( výmery izieb: spálňa 18,76m2, kuchyňa s obývačkou: 24,30m2, kúpeľňa s WC 4,17m2, balkón 4,56m2, pivničná kobka na 2.poschodí bytového domu cca 2m2).

Spoločná kočikáreň na bicykle vo vchode.

V byte sú na stenách realizované povrchové úpravy z vápenných omietok, stropy sú železobetónové monolitické s rovným podhľadom. Okná a balkónové dvere sú plastové s izolačným sklom, z exteriérovej strany sú na oknách osadené vonkajšie plastové žalúzie. Vstupné dvere do bytu sú protipožiarne bezpečnostné s oceľovou zárubňou, interiérové dvere bytu sú hladké plné s drevenou obložkovou zárubňou. Povrchová úprava podláh v obytných miestnostiach a kuchyni je z veľkoplošných laminátových dosiek. V kúpeľni je povrchová úprava podlahy z keramickej dlažby a steny sú obložené z keramického obkladu, je osadená plastová rohová vaňa, keramické umývadlo, vodovodná a sprchová batéria a toaleta.

V obytnej miestnosti je na stene osadená klimatizačná jednotka.

Centrálne vykurovanie formou radiátorov.

Vybavenie bytu: v kuchyni je kuchynská linka na báze dreva, inštalovaná je elektrická varná doska, elektrická teplovzdušná rúra, umývačka riadu, kuchynský nerezový drez a zabudovaná chladnička, práčka, v obývačke 1x TV + stereo zvuková zostava s reproduktormi, obývacia sedacia zostava, konferenčný stolík, 2x TV stolík, presklená vitrína, kuchynský stôl + stoličky.

V spálni: manželská posteľ, 2x nočný stolík, zabudovaná vstavaná skriňa, v kúpeľni zásuvková skrinka, na chodbe botník, zrkadlo, balkónové sedenie (2x stolička + stolík).

Predáva sa kompletne zariadený tak, ako to vidíte na fotkách.

Mesačné náklady pre správcu: 108,-Eur/1os.

Bytový dom sa nachádza na samotnej hranici Nového a Starého mesta. Výborne dostupná lokalita v blízkosti Trnavského mýta a Tržnice, kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti : zastávka MHD, reštaurácie, kaviarne, obchody, OC Centrál, park na Račianskom mýte, atď.

Byt je kúpou ihneď voľný, vzhľadom na jeho polohu je ideálny pre každého, kto hľadá nehnuteľnosť vo výbornej lokalite vhodnú aj na investíciu.

Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám radi poskytneme na telefónnom čísle, alebo cez e-mail. V prípade, že sa rozhodnete financovať kúpu nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, ponúkame Vám bezplatné služby nášho hypotekárneho špecialistu pre výpočet a zabezpečenie najvýhodnejších podmienok.

Cena bytu vrátane kompletného zariadenia: 258.000,-EUR

KONTAKT: 0905 207 209

www.okreal.sk

E-mail: okreal@nextra.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Ponúkame na predaj slnečný 2-izbový byt vo výbornej lokalite na ulici Legionárska, Bratislava

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.