Predáme 3 izb. byt s pekným výhľadom, orientovaný na juhovýchodnú stranu v komplexe Tri veže

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
82 m2

Poschodie:  
9. / 22

Bratislava
Nové Mesto
Bajkalská (časť Nové Mesto)
pred 100 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 99 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predáme slnečný trojizbový byt v novostavbe, v projekte Tri Veže, ktorý je vyhľadávaný mladými dynamickými ľuďmi. Byt zabezpečuje výborné bývanie nielen pre rodiny s deťmi, ale je vhodný aj ako investícia. Nachádza sa v širšom centre, s výbornou dostupnosťou na diaľnicu aj do centra mesta.

Komplex je moderne vybavený, má 24 hodinovú recepciu a strážnu službu, kamerový systém, 3 rýchlostné výťahy. Nachádza sa tu fitness pre rezidentov, na 4. poschodí je oddychová zóna. Samozrejmosťou je parkovanie v dome. V okolí je kompletná infraštruktúra, zastávky autobusov, obchody, reštaurácie, nákupné centrá, školy, škôlky. Na prízemí bytového domu sa nachádzajú potraviny, drogérie, lekáreň, reštaurácie. V blízkom okolí sú nákupné centrá, jazero Kuchajda, ktoré je zónou oddychu.

Popis bytu:

Rozloha bytu je 82 m2 vrátane terasy. Nachádza sa na 9. Poschodí v I. veži

Byt je účelne dispozične riešený; po vstupe do predsiene, kde je odkladací priestor, sa dostaneme do otvorenej kuchyne s obývačkou a východom na terasu s rozlohou 6,83 m2, s výhľadom na Bratislavu. Kuchyňa je vybavená so spotrebičmi, jedálenským stolom a stoličkami. Byt má dve samostatné spálne, vstavané skrine, rozľahlú kúpeľňu, miesto pre práčku a sušičku, samostatné WC. Samozrejmosťou je klimatizácia, na veľkoplošných oknách sú žalúzie.

Byt je orientovaný na juhovýchod a mimo rušnej cesty.

K bytu prináleží parkovacie státie s rozlohou cca 14 m2 na 1. poschodí. Cena státia je 20.000,- €

PREČO KÚPIŤ NEHNUTEĽNOSŤ OD SPOLOČNOSTI REINS?

Nehnuteľnosti, ktoré ponúkame na predaj sú vlastnené priamo našou spoločnosťou. To znamená, že kupujete nehnuteľnosť s overeným právnym a technickým stavom priamo od spoločnosti s dobrou reputáciou a históriou.

Nehnuteľnosti sú k dispozícii na obhliadky kedykoľvek a nasťahovať sa môžete prakticky okamžite (pokiaľ nie sú v procese rekonštrukcie).

Pri rekonštrukciách nehnuteľností si dávame mimoriadne záležať na kvalite prác a použitých materiálov. Rekonštrukcie navrhuje priamo náš interný tím dizajnérov a architektov. Môžete sa spoľahnúť na účelové riešenia a nadčasový dizajn, ktorý sa vám bude páčiť aj o 10 rokov.

POTREBUJETE NAJPRV PREDAŤ NEHNUTEĽNOSŤ?

Ak pri kúpe nehnuteľnosti potrebujete predať svoju inú nehnuteľnosť, tak ste na správnom mieste. Naša spoločnosť kupuje nehnuteľnosti priamo od ich majiteľov a dáva vám tak slobodu pri zmene bývania. Vymeňte svoju starú nehnuteľnosť za novú!

Prečítajte si všetko o výhodnom predaji nehnuteľností na webstránke REINS alebo priamo zavolajte našim pracovníkom. Radi vám zodpovieme všetky otázky.

REINS

Jednoduchý a komfortný predaj nehnuteľnosti

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Iné
Klimatizácia:
áno

Na mape: Predáme 3 izb. byt s pekným výhľadom, orientovaný na juhovýchodnú stranu v komplexe Tri veže

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.