Prenájom 3-izb.bytu s balkónom, terasou s 2 parkovacími miestami

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
119 m2

Bratislava
Nové Mesto
pred 158 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 154 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom úplne nový 3-izbový byt o celkovej výmere 149,10m2 z toho výmera bytu je 88,4 m2 s 2 balkónmi (2,4m2 + 2,4m2), terasou (26,70m2) s záhradkou (29,20 m2) v novom rezidenčnom komplexe na tichej slepej ulici Na Varte, hneď na začiatku Koliby. Ponúkaný byt sa nachádza na druhom poschodí viladomu. Projekt predstavuje privátnejšie bývanie zložené zo 6 viladomov a v každom sú len 3 byty v prevedení nadštandard s priestrannými záhradami alebo terasami. Rezidencia ponúka pohodlné bývanie každému, kto chce mať prírodu na dosah ako napr. neďaleký Kamzík, ale zároveň bratislavské Staré Mesto dostupné do 5 minút autom.

Cena prenájmu 3-izbového bytu vrátane 2 parkovacích státí je 1.100 EUR za mesiac + energie cca 230 EUR.

Prevedenie bytu:

Byt sa prenajíma čiastočne zariadený s kvalitným štandardom. Vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné v oceľovej zárubni. V byte sú interiérové dvere, drevené parkety a hliníkové okná s izolačným troj-sklom, kuchynská linka so spotrebičmi, šatník. V kúpeľni a WC je dlažba a obklad a závesné WC, príprava na pripojenie práčky. V bytoch sú kompletne zrealizované klimatizačné rozvody(jednotky nie), televízny signál v digitálnej kvalite, vysokorýchlostný internet, IP telefón. Príprava TÚV je centrálne v kotolni – plynovým kotlom. Záhradka má vývody vody na polievanie. Na balkónoch a terasách je tropické drevo a oceľové priehľadné zábradlie. Byt má farebný domáci videotelefón s možnosťou komunikácie so vstupnou jednotkou umiestnenou pred vchodom na schodisko, samozrejmosťou je výťah.

Lokalita:

Táto novostavba zabezpečuje pokojné komornejšie bývanie v tichom prostredí len na skok od obľúbenej relaxačnej a športovej zóny. Nenáročné turistické chodníčky, cyklotrasy, svah na zimné športy, ako aj reštaurácie, základná a materská škola sú v pešej vzdialenosti od bytového domu. Výborná dostupnosť do centra mesta s ostatnou občianskou vybavenosťou je zabezpečená autom, alebo linkami MHD do 5 minút.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Garážové státie
Terasa:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.