Prenájom 4 izb. bytu s veľkou terasou, Bratislava - Koliba

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
115 m2

Bratislava
Nové Mesto
pred 180 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 177 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom priestranný 4 izbový byt s veľkou terasou a výhľadom na mesto v obľúbenej časti Bratislavy – KOLIBA.

Dispozične je byt veľmi dobre riešený. Pozostáva zo vstupnej miestnosti s rolldoorom, chodby, z ktorej je prístupné samostatné WC, kúpeľňa, špajza, 3 spálne a obývačka spojená s kuchyňou a jedálňou. Dve spálne a obývačka majú prístup na veľkú JV orientovanú terasu s výhľadom na mesto a v kuchynskej časti sa nachádza vstup na loggiu.

Prevedenie bytu:

Byt sa prenajíma čiastočne zariadený, nájdeme tu: rolldoor na chodbe, kuchynská linka so spotrebičmi Whirlpool (umývačka riadu, chladnička, 2x mraznička, mikrovlnka, el. rúra, sklokeramická varná doska), jedálenský stôl so stoličkami, sedacia súprava, klimatizácia, TV so satelitom, posteľ, nočný stolík, sanita, skrinka v kúpeľni.

K bytu prislúcha garážové státie a pivnica. Výška nájmu je 1.050 EUR na mesiac + 250 EUR energie + 50 EUR parkovacie miesto. Byt je voľný od 5.11.2020. Na byte nie je možné mať zvieratka. Aktuálne je byt vymaľovaný na bielo, spálňa je bez nábytku.

Lokalita:

Výborná dostupnosť do centra mesta je zabezpečená linkami MHD. Lokalita zabezpečuje pokojné bývanie v tichom prostredí len na skok od obľúbenej relaxačnej a športovej zóny. Nenáročné turistické chodníčky, cyklotrasy, svah na zimné športy, ako aj reštaurácie, základná a materská škola sú v pešej vzdialenosti od bytového domu. Centrum mesta a ostatná občianska vybavenosť je iba 5 minút autom.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.