Prenájom slnečného 2-izbového bytu na Račianskej 38

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
50,48 m2

Poschodie:  
5.

Bratislava
Nové Mesto
Račianska (časť Nové Mesto)
pred 279 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 274 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom slnečný 2 izbový byt v bytovom dome na Račianskej ulici č.38, mestská časti Nové Mesto. Byt sa nachádza v nadstavbe a kompletnej rekonštrukcii bytového domu, na 5.NP s výťahom. Priaznivá poloha blízko centra a dobrá občianska vybavenosť prispievajú ku komfortu bývania. Cena nájmu bytu je 600€ vrátane energií /TV+internet/ a 50€ cena samostatnej garáže. Cena celkom s garážou 650€. Byt sa ponúka na prenájom zariadený vrátane TV a internetu. K dispozícii je od 01.02.2018.

Dispozícia bytu:

Celková výmera bytu bez balkóna je 50,48 m2 a 4,76m2 balkón. Juhovýchodná orientácia bytu. Dispozičné riešenie pozostáva zo vstupnej chody, otvorenej obývacej izby s kuchyňou, samostatnej izby – spálne. Z chodby je vstup do kúpeľne s WC.

Vybavenie bytu:

Byt sa prenajíma zariadený a ihneď obývateľný. V byte je kuchynská linka vrátane spotrebičov a ostatné kompletné zariadenie. V izbách je plávajúca podlaha, v kúpeľni a WC keramický obklad, dlažba a sanita. Jedná sa o byt v novostavbe pripravený ihneď k nasťahovaniu. K bytu patrí aj pivničný priestor. Bytový dom má vlastnú kotolňu a ohrev vody – kondenzačný kotol so zásobníkom. Bytový dom je vybavený audio vrátnikom a novým výťahom. Dvor je oplotený a uzavretý bránou. Parkovanie je bezproblémové.

Popis lokality

Výborná poloha v širšom centre mesta s dobrou dostupnosťou a napojením MHD do centra. Komplexná občianska vybavenosť- Billa, OD Slimák, nemocnica, školy a ostatná vybavenosť. V dostupnosti 20 minút pešou chôdzou OC Polus, plaváreň Pasienky, NTC, futbalový štadión, športová hala, zimný štadión či jazero Kuchajda. Možnosť relaxu v prírode – Ahoj, Koliba či Kamzík_

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Garáž
Zariadenie nehnuteľnosti:
Kompletne zariadený
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Internet:
áno

Na mape: Prenájom slnečného 2-izbového bytu na Račianskej 38

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.