REB sk Prenájom 2i byt Nobelova, BA III+garáž+balkón

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
46 m2

Poschodie:  
1. / 9

Bratislava
Nové Mesto
Nobelova
pred 262 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 258 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

REB sk Ponúkame na prenájom nový, neobývaný, slnečný 2i byt o rozlohe 50,44 m2 z toho 3,45 m2 balkón. Novostavba bytového domu sa nachádza v časti Nové Mesto - BA III na Nobelovej ulici. V bezprostrednej blízkosti Starého Mesta.

Základné informácie a dispozícia

Priestranný, dobre dispozične riešený 2 izb. byt o celkovej rozlohe 50,44 m2 s dobrou dostupnosťou do iných častí mesta, disponuje veľkým balkónom, ktorý je možné využívať na posedenie na ulici Nobelova v Bratislava III Nové Mesto. Ideálne pre dvojice, páry alebo jednotlivcov - vzhľadom na veľkosť bytu.

Stav bytu

Projekt Nobelova pozostáva z troch bytových domov s deviatimi nadzemnými podlažiami. Orientácia J-Z. Podlahové kúrenie v kúpeľni. Byt sa nachádza na prvom nadzemnom podlaží s výhľadom na prírodnú scenériu (rugbyové ihrisko) zo spálne a detské ihrisko s obývačky a kuchyne. Pri bytovom dome je detské ihrisko s relaxačnou zónou a lavičkami. V bezprostrednej blízkosti objektu (50 metrov) sa nachádza park. 2-izbový byt s úplne novou kuchynskou linkou so spotrebičmi a novou sanitou s práčkou, zariadený (okrem postele a gauča). Bezpečnostné dvere, Kamerový systém, Videovrátnik.

Cena prenájmu je 600 eur/mesačne vrátane energií. Vratný depozit je vo výške jednomesačného nájmu, t.j. 600 eur. Minimálna doba nájmu: 12 mesiacov.

V cene nájmu je zahrnuté parkovacie miesto v podzemnej garáži.

Lokalita

Lokalita Bratislava III - Nové Mesto, s naozaj úžasnou občianskou vybavenosťou a . V blízkosti sú obchody a služby s rôznym zameraním.štátne a súkromné školy a skôlky. Bezproblémový prístup do všetkých mestských častí aj s MHD.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1

Na mape: REB sk Prenájom 2i byt Nobelova, BA III+garáž+balkón

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.